Hoşgeldiniz  

KETEM törenle açıldı

Semih Köken | 19 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ÜCRETSİZ kanser taramasının yapılmasına imkan sağlayan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Tahılpazarı Mahallesi’nde hizmete girdi.

 

Sağlık Bakanlığı Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile açılan KETEM’de özelikle halka, kanserle ilgili bilgilendirmeler yapılacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Evde Sağlık Hizmetleri’nin Muratpaşa Şubesi’nin bulunacağı KETEM’in açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Antalya Halk Sağlığı Müdürü Murat Özdemir birlikte yaptı.

Açılış kurdelesi kesiminin ardından KETEM’i gezen Başkan Menderes Türel’e, Halk Sağlığı Müdürü Murat Özdemir tarafından bilgilendirme yapıldı. Özdemir, özel hastanelerde 1000 TL olan kanser taramasının burada ücretsiz yapıldığına dikkat çekti. Türel de kanserde erken teşhisin önemine değinerek, “Bu yerin biz sadece kirasını ve diğer masraflarını karşılıyoruz. Tedavi ve benzeri diğer hizmetleri Sağlık Müdürlüğümüz karşılayacak” dedi. Bu arada, özellikle köylerde hizmet veren gezici kanser tarama otobüsü de açılışta tanıtıldı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle