Hoşgeldiniz  

Kemer, ‘Özlem Gözaçan’ diyor

Semih Köken | 20 Mart 2015 | Antalya Haber A- A+

Kemer’de CHP İlçe Örgütü’ne ziyaret gerçekleştiren ve sonrasında Kemer esnafıyla görüşen Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Eczacı Özlem Gözaçan’a Kemerliler büyük ilgi gösterdi. Özellikle Kemer CHP Gençlik Kolları’nda aktif görev alan gençlerin İlçe Örgütüne düzenlenen ziyarete yoğun katılım göstermesi dikkat çekti.

Kemer İlçe Örgütü’ne yaptığı ziyarette her yaştan Kemerli’yi bir araya getirmeyi başaran Özlem Gözaçan önseçim, partisinin kadın politikaları ve 7 Haziran genel seçimlerine dair görüşlerini paylaşırken, gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler hakkında da Kemerli üyelere bilgi verdi.

KEMER CHP GEN+çL¦-K KOLLARI IMG_9442 IMG_9462Ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında her insana ayrı ayrı ‘dokunmak’ gerektiğinin altını çizen Özlem Gözaçan; “ İnsanların bize gelmesini beklememeli, biz onlara gitmeliyiz. Partimize dair soru işaretlerini gidermeli, parti politikalarımızı onlara en doğru şekilde aktarmalıyız. Sadece dokunduğunuz insan sizindir.  Bu yüzden insanların ne söylediklerini iyi dinlemeli, çözümün CHP İktidarında olduğunu anlatmalıyız” şeklinde konuştu.

“BİZİ ‘BİZ’ YAPAN DEĞERLERİ GERİ KAZANMALIYIZ”

Eczacı olan Özlem Gözaçan,” Ülkenin sağlık politikaları ile ilgili projelerim elbette olacak. Sağlık sektörü, mesleğim nedeniyle benim profesyonel olduğum alan. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında aldığım eğitimlerle kendimi sağlık alanında oldukça geliştirdim ve geliştirmeye de devam ediyorum. Sağlıkla ilgili konularda Meclis’te sözüm olacaktır; ama izninizi alır ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sizlerin vekili olarak gidersem sosyal politikalar üzerinde yoğunlaşmak istiyorum; çünkü bugün yaşadığımız birçok sorunun aile içi iletişimsizlik ve eğitim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bizi ‘biz’ yapan ve farkında olmadan elimizden alınan değerleri geri kazanmalıyız. Bugüne kadar bizi bir arada tutan ‘Aile Kavramı’nı yeniden oturtur, aile içi iletişimi güçlendirir ve özellikle kadınlarımızın ve çocuklarımızın eğitimi için doğru projeler üretir ve bu projeleri sistemli bir şekilde hayata geçirirsek CHP’nin ve Cumhuriyetimizin önünde hiçbir güç duramaz. Benim için en önemlisi de; insana direk dokunan projeler gerçekleştirmek. İnsana dokunmayan, yaşamında bir şeyleri doğrudan değiştirmeyen her projenin eksik kalacağına inanıyorum” dedi.

CHP Kemer İlçe Örgütü’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantı sonrası Kemer esnafını gezerek, esnafın sorunlarını dinleyen Özlem Gözaçan, Kemer esnafından 7 Haziran genel seçimleri için destek istedi.

                                                                                      

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle