Hoşgeldiniz  

Kaş’a kanal açma aracı

Semih Köken | 10 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Kaş İlçesi’nde kanalizasyon hatlarındaki tıkanıklıkları açmak için ASAT Hizmet Birimi’nde yeni kanal açma aracı hizmete başladı.

**

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından alınan 4 kanal açma aracından biri, Kaş ASAT Hizmet Birimi’ne gönderildi. Yeni kanal açma aracı Kaş ASAT Birimi tarafından Kaş ve Kalkan’da kullanılacak. Sürücü ve teknik elemanın görev yaptığı araç 24 saat hizmet verecek, Kaş ve Kalkan’da kanalizasyon tıkanıklarına anında müdahale edecek. Manevra kabiliyeti yüksek yeni kanal açma aracı dar sokaklara girebiliyor. 80 litre suyu bir anda 150 bar su basıncıyla kanal içine fışkırtabilen araç, 400 milimetre çapındaki borulara kadar tıkanıkları anında açabiliyor.

TIKANIKLIKLARA ANINDA MÜDAHALE
Kaş ASAT Birimi Sorumlusu Ahmet Korkut, “Kaş ve çevresi dünyaca ünlü turizm yöreleri. Yeni hizmet aracımızla kanalizasyon tıkanıklarına anında müdahale edebileceğiz. Daha önce bu tür sorunlarda Antalya merkezden araç istemek zorunda kalıyorduk. Önemli bir sorun çözüme kavuştu. İhbarlara anında müdahalede bulunabileceğiz” dedi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle