Hoşgeldiniz  

Karagöl yoluna asfalt

Semih Köken | 17 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Kumluca İlçesi’ne bağlı Güzören Mahallesi Karagöl Yaylası yolunda 3 ay süren altyapı çalışmalarının ardından asfalt dökümüne başlandı.

**

Geçen kış yaşanan heyelan nedeniyle halkın özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullandığı ve yaklaşık 600 hanenin bulunduğu Güzören Mahallesi Karagöl Yaylası yolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Bölge halkı ulaşımını alternatif yollarla sağlarken, Kumluca Belediyesi ekiplerinin 3 aydır sürdürdüğü altyapı ve sağlamlaştırma çalışması tamamlandı. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, bu çalışmanın ardından yolun yaklaşık 3 kilometrelik bölümünde asfalt dökümüne başlandığını söyledi.

RAHAT ULAŞIM İMKANI
Yoldaki arazi koşullarının çok zorlu olduğunu belirten Başkan Çetinkaya, “Karagöl Yaylası, ilçe halkımızın yaz aylarında yazlık olarak kullandığı, yaklaşık 600 hanenin yer aldığı ilçe merkezine yakın bir yayla. Geçen kış yaşanan heyelan nedeniyle yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Ekiplerimiz yolda asfalt dökümüne başladı. İnşallah kalıcı olur ve Karagöl Yaylası’na gitmek isteyen vatandaşlarımız yeni yol sayesinde rahat bir ulaşım gerçekleştirir” dedi. Yoldaki altyapı ve asfalt döküm işinin Kumluca Belediyesi tarafından yapıldığını aktaran Başkan Çetinkaya, asfalt malzemesinin ise Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlandığını kaydetti. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle