Hoşgeldiniz  

Kaldırımda marka uyku

Semih Köken | 02 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya’nın tam göbeğinde, üstelik caddenin orta refüjünde uyuyan bir kişinin üzerindeki battaniyesi, saati, forması ve şapkası kaliteli birer marka ürün çıktı.

Antalya’ya gelen ve kalacak yeri olmadığını belirten 41 yaşındaki Murat A, kent trafiğinin en yoğun olduğu caddenin orta refüjünde uykuya daldı. Vatandaşlar tarafından uyandırılan A, battaniyesini aldıktan uyumak için başka bir yere gitti.

Olay, sabah saatlerinde araç ve yaya trafiğinin çok yoğun olduğu Muratpaşa İlçesi, Yener Ulusoy Bulvarı’nda meydana geldi. Burdur’dan geldiği, kalacak yeri olmadığı belirtilen Murat A, önce bir otobüs durağında uykuya daldı. Ancak vatandaşların rahatsız olması nedeniyle bulunduğu yerden kaldırıldı. Bunun üzerine Murat A, bu kez yoğun caddedeki refüjde palmiye ağacı altına yattı. Battaniyesini üzerine çeken A, uykuya daldı.

Bir süre burada uyuyan A’ı vatandaşlar uyandırdı. Kalacak yeri olmadığı için orta refüjü tercih ettiğini belirten A, “Otobüs durağında uyudum, polisler kaldırdı. Şimdi burada da vatandaşlar uyandırdı. Ben nerede uyuyacağım” diye tepki gösterdi. A, battaniyesini ve poşetini alıp bulunduğu yerden ayrıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle