Hoşgeldiniz  

Japonya EXPO 2016’ya ‘detaylar’ için geldi

Semih Köken | 25 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

EXPO 2016 Antalya’ya katılmaya karar veren Japonya, Antalya’nın Aksu İlçesi’ndeki sergi alanında yapacakları dış bahçe projesine son şeklini vermek üzere incelemelerde bulundu. Japon heyet, bahçelerinin kusursuz olması için her ayrıntıyı titizlikle inceledi.

Türkiye’nin ilk EXPO’suna katılmayı planlayan Japon hükümeti, açık alanda yapacakları ülke bahçesi için EXPO 2016 Antalya sergi alanına geldi. Japonya Peyzaj Müteahhitleri Birliği Başkan Yardımcısı ShinyaWada, Peyzaj & Yeşil Şehir Yeşil Altyapı Kurumu Yetkili Koordinatörü TsutsuiToshio ve HakoneUeki Peyzaj İnşaat LTD Şirketi Genel Müdür Yardımcısı YushinSasaki’den oluşan heyet, EXPO 2016 sergi alanında, Japonya’nın bahçe yapmayı planladığı parsellerde inceleme yaptı.

Bin 121 dönümlük alanda yapılacak proje, kongre merkezi ve ülke bahçeleri ile ilgili Japon heyete detaylı bilgi sunuldu. Proje sunumuna EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül başkanlık etti. Şengül, Japon heyetten çocuklar için çeşitli aktivite ve atölye çalışmaları düzenlemelerini istedi.

AIPH eski Başkan Yardımcısı ve Pazarlama ve Sergiler Komitesi Başkanı olan  Japonya Heyeti Başkanı ShinyaWada, bu konuda destek vereceklerini söyledi. Wada, önümüzdeki hafta Japon iç bahçe heyetinin de Antalya’ya gelerek, açacakları iç bahçeyle ilgili incelemelerde bulunacaklarını ifade etti.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül, görüşmenin sonunda Japon heyete çeşitli hediyeler sundu.

JAPON HEYET (1) JAPON HEYET (3) JAPON HEYET (4)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle