Hoşgeldiniz  

İngiltere Büyükelçisi’nden Büyükşehir’e Ziyaret

SEMİH KÖKEN | 07 Ağustos 2014 | Antalya Haber A- A+

 

ingiltere büyükelçisi ziyaret (3) ingiltere büyükelçisi ziyaret (1) ingiltere büyükelçisi ziyaret (2)

 

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Başaran tarafından kabul edilen Richard Moore’a ziyaretinde eşi Magie Moore ve Antalya Konsolosu Jane Baz eşlik etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim de hazır bulundu.

 

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, ilk kez 1994 yılında ziyaret ettiği Antalya’nın çok geliştiğini ve büyüdüğünü söyledi. Antalya’nın kendileri için çok önemli bir kent olduğu ifade eden Moore, İngiliz şirketlerinin tarım, turizm ve diğer sektörlerde Antalyalı firmalarla iş birliği yapmak istediğini belirtti. Büyükelçi Moore, kentin dinamikleri ile bu fırsatları görüşmek üzere Antalya’da bulunduğunu dile getirdi. Richard Moore, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Menderes Türel’i de kutlayarak, başarı dileklerini iletti.

 

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Başaran, ekonomik iş birliği konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Antalya’nın turizm, tarım ve ticareti ile ilgili konuk büyükelçiye bilgiler veren Başaran, 5 yıl sonra Antalya’nın açılacak yeni çevreyolları, kavşakları, raylı sistem hattı ve Boğaçayı gibi vizyon projeleri ile çok farklı bir görüntüde olacağını anlattı. Ziyaret sonunda, Başkan Vekili Mehmet Başaran, İngiltere Büyükelçisi Richard Moore’a Antalya’nın damak tadı reçellerinden hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle