Hoşgeldiniz  

İmzalar işbirliği için atıldı

Semih Köken | 17 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Serik Belediyesi ile Antalya Kamu Hastanesi Birliği (AKHB) arasında evde sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

**

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın makamında gerçekleşen imza törenine AKHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Serik Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kadir Kumbul ve Serik Devlet Hastanesi evde sağlık hizmetleri birimi çalışanları katıldı. Belediye Başkanı Ramazan Çalık, “Belediye olarak birinci görevimiz Serik halkına hizmet etmek. Bu kapsamda Serik Devlet Hastanesi ile protokol imzalayarak lojistik hizmet desteği vereceğiz” dedi.

LOJİSTİK HİZMETİNİ BELEDİYE VERECEK
AKHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz da “Biz evde sağlık hizmetlerini son yıllarda çok önem vererek götürmekteyiz. Antalya’da 4 binin üzerinde evde sağlık hizmeti verdiğimiz hasta var. Serik de bu grubun içine katılacak. Serik’te 350’nin üzerinde evde sağlık hizmeti alan hastamız var. Bu protokolle hasta sayımızı daha da arttırmak istiyoruz. Sağlık çalışanları bizden olacak. Lojistik hizmetlerini belediyemiz verecek” diye konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve AKHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, işbirliği protokolünü imzaladı. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle