Hoşgeldiniz  

“İlk günkü aşkla hizmete devam..”

Semih Köken | 20 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç;

 AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına Kemer ve Muratpaşa ilçelerinde devam eden Milletvekili Enç, ev, işyeri ve polis merkezlerini ziyaret etti.

AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu, verdiği sözleri yerine getirdiğini belirten Enç; “Biz her zaman gençlerimizin, işçilerimizin, emeklilerimizin, yaşlılarımızın, kadınlarımızın ve esnaflarımızın yanında olduk. Bundan sonra da inşallah olmaya devam edeceğiz” dedi.

ESNAFA FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Ekonomide istikrarı sağlayan AK Parti’nin her zaman esnafın yanında olduğunu söyleyen Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam ederken, 30 Bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği de vereceğiz. KOBİ’lerin finansman kaynaklarına erişimini kolaylaştıracağız. KOBİ’lerin finansmana erişiminin arttırılması amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri kaldıracak düzenlemeler yapacağız” diye konuştu.

“HERŞEY YARINLARIMIZ OLAN GENÇLERİMİZ İÇİN”

AK Parti’nin gençliğe her zaman önem verdiğini ifade eden Enç, “Bizler; yarınlarımız olan gençlerimiz için geleceğe yatırım yapıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. Kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlerimize 100 bin liraya kadar faizsiz kredi vereceğiz. Gençlerimizin kullanacakları 100 bin lira kredi için Kredi Garanti Fonu aracılığıyla yüzde 85 oranında kefalet imkanı sağlayacağız. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız” dedi.

“EMNİYET GÜÇLERİMİZ, GURUR KAYNAĞIMIZ”

Kemer ve Muratpaşa ilçelerinde ev ve işyerlerinde vatandaşlarla görüşen Milletvekili Enç, polis merkezlerini de ziyaret edip, sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Muratpaşa ilçesinde Demircikara, Yenikapı, Meydan ve Bahçelievler polis merkezlerini ziyaret eden Milletvekili Enç, “Milletimize hizmet eden AK Parti’nin mensupları olarak, devletin bekası için çalışıp, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlayan fedakar emniyet mensuplarımızın görev aşkı bizleri memnun etti. Polisimizin sosyal haklarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi yönündeki taleplerini karşılamak için çalışacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle