Hoşgeldiniz  

İFTAR KUYRUĞUNDA İKİ BAŞKAN

SEMİH KÖKEN | 10 Temmuz 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

iftar kuyruğunda iki başkan (7) iftar kuyruğunda iki başkan (1) iftar kuyruğunda iki başkan (2) iftar kuyruğunda iki başkan (4) iftar kuyruğunda iki başkan (5) iftar kuyruğunda iki başkan (6)

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel  ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, oruçlarını vatandaşlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içindeki iftar sofrasında açtı. Büyükşehir Belediyesi’nin iftar alanına yürüyerek gelen Türel ve Tütüncü vatandaşlar ile birlikte kuyruğa girerek yemeklerini aldı.

Yanlarında Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’yü gören vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özellikle çocuklar başkanlar ile fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. Yemeğin ardından Büyükşehir Belediyesi şenlik alanını ziyaret eden ve vatandaşlar ile sohbet eden iki başkan yoğun ilgi nedeni ile yürümekte güçlük çekti. Bir tatlıcıya uğrayan Türel ve Tütüncü beraberindekilere lokma tatlısı ikram etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı  Menderes Türel, ziyaret sonunda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü  ile daha önce birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle