Hoşgeldiniz  

HOŞ GELDİN HİZMETİNLE MENDERES TÜREL

SEMİH KÖKEN | 19 Mayıs 2014 | Antalya Haber A- A+

Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i “Oy için görev için sevdiğini seçen kişi, Fakirin yoksulun ekmeği aşı, Yığınla bekliyor Antalya’nın işi, Hoş geldin hizmetinle Menderes Türel” dizeleri ile selamladı. Mehmet Öztürk’ün okuduğu dörtlük kurula katılanları da coşturdu ve salon uzun süre alkış sesleri ile yankılandı.

Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk Menderes Türel’e Akdeniz Sanayi Sitesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Gerek belediye başkanlığı, gerekse milletvekilliği döneminde Türel’in Akdeniz Sanayi Sitesi’nin ve esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade eden Öztürk, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde yer alan çıraklık okulu alanının endüstri meslek lisesine dönüştürülmesi konusundaki taleplerini Türel’in milletvekilliği döneminde kısa sürede yerine getirdiğini, yatırım programına aldırdığını söyledi.
Mehmet Öztürk konuşmasını Başkan Türel için yazdığı:
“Oy için görev için sevdiğini seçen kişi,
Fakirin yoksulun ekmeği aşı,
Yığınla bekliyor Antalya’nın işi,
Hoş geldin hizmetinle Menderes Türel” dörtlüğü ile sonlandırdı. Öztürk’ün şiiri genel kurula katılanları coşturdu ve salon uzun süre alkış sesleri ile yankılandı. Mehmet Öztürk, hizmetleri nedeniyle Başkan Türel’e bir de plaket verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle