Hoşgeldiniz  

Hentbolde altyapı sorumlusu Babacan oldu

Semih Köken | 18 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

HENTBOL Erkekler Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor’da altyapı genel koordinatörlüğü görevine Mustafa Babacan getirildi.

Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yetenekli sporcuların takıma kazandırılması hedefiyle altyapı çalışmalarını artırdı. Bu kapsamda Mustafa Babacan, Antalyaspor Hentbol Takımı Genel Koordinatörlüğü getirildi. Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban ile Babacan, sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı. Törende konuşma yapan İrban, Babacan’ın Antalya’da yetiştirdiği 10’dan fazla futbolcunun farklı takımlarda forma giydiğini dile getirdi.

Antalyaspor’un genç hentbol oyuncusu yetiştirmeye önem vereceğini vurgulayan İrban, “Hem A takım hem de altyapıda değerli bir antrenör arkadaşımıza daha yer verip teknik kadro yapılanmamızı tamamlayacağız. Antalyaspor Hentbol Takımı’nın geleceğini teknik kadromuzdaki emil ellere teslim edeceğiz” dedi.

Antalyaspor Hentbol Takımı Başantrenörü Okan Halay ise kırmızı beyazlı takımda 4 futbolcunun A milli takımda yer aldığını bundan sonraki süreçte de altyapılarda milli takıma oyuncu göndermeyi hedeflediklerini söyledi.

Mustafa Babacan da altyapıda her yıl 250 genç sporcuya eğitim vermek istediklerini anlattı. Antalyaspor çatısı altında başarılı olmayı hedeflediklerini kaydeden Babacan, “Şimdiden yetiştirmeye başlayacağımız çocuklarımız 3 yıl sonra A takım seviyesinde oynamaya başlayacaklar. Hedefimiz yetiştirdiğimiz çocuklarımızın milli formayı giymesi ve başarılı sporcular olması” diye konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle