Hoşgeldiniz  

“HEDEFİMİZ TEK BAŞINA İKTİDAR”

SEMİH KÖKEN | 12 Mayıs 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya İş Adamları Derneği tarafından geleneksel hale getirilen “Antalya İçin Çalışıyoruz.” etkinliğinin bu haftaki konukları Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Antalya milletvekili Mehmet Günal, Milletvekili Adayları Hasan Bölücek ve Turgut Bucak oldu.

Ekonomik ve toplumsal anlamda 8 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin hükumet taslağının hazır olduğunu belirten, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Koalisyon ve terör ile ilgili iş adamlarının sorularına cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidar hedeflediğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Mehmet Günal “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 8 Haziran itibariyle uygulayacağımız plan ve projelerin bulunduğu hükumet programı taslağıdır. Öncelikli eylem planımız hazır yapılan düzenlemelerin talimatların hepsinin listesi var. Hangisi ile düzenleme gerekiyor hangisinde köklü değişiklik gerekiyor bunlarla ilgili kanun tasarısı taslaklarımız da hazır. Biz tek başına iktidar hedefliyoruz. Bu şartlarda diğer siyasi partilerle dirsek teması kamuoyunda beklentiler ve dedikodular olur. Bu süreç içerisinde maksatlı provokasyonlarda olur. Milliyetçi Hareket Partisi tek başına iktidar hedefleyen çalışmalarını yapan nitelikli kadroları da bulunan bir partidir. Yanıltıcı reklam yanıltıcı propaganda yapılıyor olabilir. Biz ısrarla kendimizi anlatacağız.” dedi.

“İLAÇ ÇARE OLMUYOR; AMELİYAT ŞART”

İlaç çare olmuyor artık ameliyatın şart olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Mehmet Günal , geçmişte olanlar unutulursa o zaman bazı hataların düzeltilme şansının olmayacağının altını çizdi. Geçmişte yaşananlardan şahıs olarak ülke olarak ders alınması gerektiğini ifade eden Günal ” Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik ve sosyal yapıya bakıldığında artık tıkandık, ameliyat gerekiyor. İlaç çare olmuyor ameliyatı kabul etmediğin takdirde bunun tedavisi yok. Ameliyatı kabul etmediğin takdirde ağrına katlanırsın yarın daha beter olur acil servise gidersin. Bu iş böyle yüksek tansiyonun var şekerin var dikkat etmiyorsun ondan sonra hemen By-pass’a alıyorlar, onda da erken yetişirsen. Bunları birazda bu anlamda değerlendirmek lazım.” dedi.

“KATİLİ MUHATAP ALMAYIZ. AYNI COĞRAFYADA YAŞADIĞIMIZ İNSANLAR İÇİN SÖZCÜYE İHTİYAÇ YOK”

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın muhatap alınması konusunda da görüşlerini paylaşan MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, binlerce insanın katilini muhatap almanın varoluş misyonuna ters olduğunu kaydetti. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya milletvekili adayı Mehmet Günal “Bizim Milliyetçilik anlayışımız kucaklayıcı ve kapsayıcı bir anlayış. Tarihe, köke dayalı bir anlayış. Biz 500 yıldır aynı coğrafyada yaşamışız. Birilerinin gelip bunların sözcüsü olmasını biz hazmedemiyoruz. Binlerce insanın katilini getirip muhatap yaparsanız Oslo’yu Habur’u bizim kabullenme anlayışımız yok. Varoluş misyonumuza aykırı. Çünkü biz o insanlarla hiçbir zaman sorun yaşamadık. Nerede bir Kürt aşireti varsa muhakkak Türkmen aşiretiyle birlikte olmuştur. Bu sorun bir Kürt sorunu değildir. Terör sorununun ötesinde Kürt kökenli vatandaşlarımızı birileri “Büyük Ermenistan” idealinin bir parçası olarak terör örgütünün aracılığıyla kullanmaktadır. Bölgesel ve kırsal kalkınma ilgili ekonomik sosyal alanda projelerimiz var. Bu sebep gösteriliyor ise İbradı’yı ve Gündoğmuş ilçelerimizin köylerinde yaşayanların isyan etmem lazım dağa çıkmam lazım. O anlamda bakarsak gelir adaletsizliği var, eşitsizlik var mı var. Ne yapacağız, o zaman biz buradaki Türkmen aşiretleri olarak beyliğimizi ilan edip Toroslara mı çıkacağız. Onun için önce bu terörle mücadele ile teröristle mücadeleyi ayırmamız lazım. Bunu yapmadığını sürece geldiğiniz noktada bölünme tartışmaya başlarız federasyon tartışmaya başlarız. Adamlar barajı açsa bir dert açmasa bir dert diye kendi kendimize papatya falı açarsınız. Nasıl geldik bu noktaya kim getirdi bizi bu noktaya? Bizim böyle bir sorunumuz mu vardı? Sosyal olarak iç içe geçmiş bir milletiz.”diye konuştu

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle