Hoşgeldiniz  

Hassta Etme Adamı Kahkahaya Boğdu

SEMİH KÖKEN | 09 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

Büyükşehir Belediyesi Uygur kardeşleri Antalyalılarla ücretsiz buluşturuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kahkaha makinesi Süheyl- Behzat Uygur Tiyatrosu’nu Kepezli vatandaşlarla ücretsiz buluşturdu. Ünlü ikilinin yeni komedi oyunu ‘Hassta Etme Adamı” izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyun ilçelerde de sahnelenecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Antalyalıları kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Süheyl- Behzat Uygur Tiyatrosu’nun yeni komedi oyunu ‘Hassta Etme Adamı” Kepezli vatandaşlar için sahnelendi. Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’ndaki gösterime halkın ilgisi yoğun oldu.

KAHKAHALAR YANKILANDI

Hastanelerde yaşanan doktorların ve sağlık personellerinin başına gelen trajikomik olayları işleyen oyun, Kepezli vatandaşları doyasıya eğlendirdi. Kahkahaların yankılandığı oyunda ünlü tiyatrocular izleyicilere muhteşem bir gece yaşattı. Süheyl- Behzat Uygur’u ilk defa canlı izlediklerini belirten vatandaşlar, “Çok eğlendik. Uygur kardeşleri, televizyon ekranı haricinde ilk kez sahnede izleme imkanı bulduk. Bize bu muhteşem geceyi hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Gecenin sonunda oyunculara çiçek veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkan Mithat Yolcu şöyle konuştu: “Süheyl- Behzat Uygur Tiyatrosu bize coşkulu bir gece yaşattı. Kendilerini Antalya’da görmekten çok mutluyuz. Oyun Antalya’nın diğer ilçelerinde de ücretsiz sahnelenecek.”

Ünlü oyuncu Behzat Uygur, Antalya’da olmaktan büyük mutluk duyduklarını ifade ederek, “Bizi Antalyalılarla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e buradan teşekkürlerimizi gönderiyoruz” diye konuştu.

Oyunun sonunda babaları unutulmaz komedyen Nejat Uygur’u da anan Behzat Uygur, “Alkışlar ustaya gitsin” dedi.

İLÇELERDE DE SAHNELENECEK

Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri de bu kahkaha tufanından mahrum bırakmıyor. Süheyl- Behzat Uygur Tiyatrosu’nun “Hasta Etme Adamı” oyunu “Bütünşehir yayasıyla şehirde ne varsa köylerde de o olacak” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile ilçeler de sahnelenecek. Oyun, Elmalı, Demre, Finike, Serik, Manavgat, Gündoğmuş, Akseki, Gazipaşa ilçelerinde vatandaşlarla ücretsiz buluşacak.uygur tiyatrosu kepez uygur tiyatrosu kepez (2) uygur tiyatrosu kepez (3) uygur tiyatrosu kepez (5) uygur tiyatrosu kepez (6) uygur tiyatrosu kepez (8)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle