Hoşgeldiniz  

GÜL “Vakit ülkenin geleceğine sahip çıkma ve söz söyleme günüdür.” dedi.

Semih Köken | 26 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

IMG-20151026-WA0004 IMG-20151026-WA0005 IMG-20151026-WA0007

Bir Kasım genel seçimleri öncesi Ayışığı Gazetesini ziyaret eden MHP Antalya Milletvekili adayı Neşe gül Gazetemiz Genel Koordinatörü Semih Köken le Genel seçimleri değerlendirdi.
Burada açıklama Yapan Neşe Gül “Unutmayalım ki, geçmiş geleceği gözyaşlarıyla sular, gelecek geçmişin bağrında filizlenir ve ona eklenerek ebediyete akar. Bu itibarla vakit ülkenin geleceğine sahip çıkma ve bu doğrultuda söz söyleme günüdür.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli “MHP Seçim Beyannamesi” ni bir gelecek projesi, bir gelecek tasarımı olarak sunmuş, Türkiye’nin geleceğini güvenceye bağlamıştır.
Milliyetçi Hareket Partisi’ni koalisyon kurmadı diye suçladılar, her şeye hayır dediğimizi ileri sürdüler ve tüm tekliflere kapalı durduğumuzu anlattılar. AKP ve CHP sürekli bu asılsız iftiralarla bizi karalamaya çalıştılar. BİZ KOALİSYONDAN KAÇMADIK.
Koalisyon kurulmasını istemeyen ve AKP’ye koalisyon kurdurmayan Sayın Cumhurbaşkanı’dır. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan kafasında seçim’in yenilenmesini 8 Haziran’dan itibaren planlamış, bu konuda da şartların olgunlaşmasını, ihtimallerin tüketilmesini kurnazca beklemiştir.
Sayın Başbakan MHP’ye KOALİSYON TEKLİFİ İLE GELMEMİŞ, usulen MHP ile görüşmüştür. Genel Başkanımız, Davutoğlu’na partimizin 4 teklifini kabul ettikleri takdirde değil elimizi, gövdemizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu söylemiştir.
– Anayasanın ilk dört maddesine dokundurmayız.
– Çözüm sürecini tamamen kaldıralım.
– 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk sürecinin üzerine gidelim.
– Cumhurbaşkanı anayasal sınırlarına çekilsin.
Şayet bunlar kabul edilmiş olsaydı, Türkiye hükümetsiz kalmayacak, siyasi buhran yaşanmayacaktı.
Dolmabahçe’de PKK’nın 10 maddesine evet diyenler Ankara’da MHP’nin 4 milli ilkesine yüzlerini çevirmiş,7 Haziran seçimlerinin yenilenmesini sağlamışlardır.
Türkiye’nin 1 Kasım’dan sonra yeni bir bunalım yaşamaması için aziz milletimiz AKP’ye siyasi aldatmanın faturasını çıkaracaktır.
Ekonomideki kayıpların, dövizdeki ateşin, terördeki yükselişin sorumlusu Sayın Cumhurbaşkanı ve AKP yönetimidir.
İnanıyorum ki,sizler kararlarınızı verirken ülkenin geleceğini bu kez daha fazla düşünerek oylarınızı kullanacaksınız.
MHP’nin amacı tek başına iktidardır. Bu hususta yegane güvencemiz siz sevgili hemşerilerimiz ve aziz milletimizdir.
1 Kasım Seçimi’nde aşağı yukarı 7 Haziran’ın tekrarı olması halinde hiç kaygılanmayınız,böyle bir durum karşısında Milliyetçi Hareket Partisi,PKK uzantısı HDP dışındaki her partiyle 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla, iktidar olmaya vardır, bunu da şimdiden ilan etmektedir.
Milliyetçi Hareket Partisi; Ülkemizin sorunlarını çözecek,Türkiye’yi dünyada saygın,sözü dinlenir,kalkınmış bir ülke yapacak,büyük projelerle sizlerin huzurundadır.
Beş ana projemizle Allah’ın izniyle geleceği inşa edeceğiz.
İlk olarak, toplumsal onarım sürecinde Devlet ve Yönetim Reformu’nu hayata geçireceğiz.
İkinci olarak, herkesin merakla beklediği Üreten Ekonomi Programı’nı devreye sokacağız.
Üçüncü olarak, milletimizin makus talihi olmadığına inandığımız Yoksullukla Mücadele Projesi’ni uygulamaya koyacağız.
Dördüncü olarak, Terörle Mücadele ve Milli Birlik Projesi’ni gecikmeden uygulayacağız.
Beşinci olarak, Yolsuzlukla Mücadele, Ahlak ve Kalitenin Tesisi Projesiyle normalleşme ve adalet duygularını canlandıracağız. Türkiye’nin acil çözüme kavuşturulması gerekirken sorunlarına yönelik olarak ”Öncelikli Eylem Planı” hazırlamış bulunuyoruz. Ülkemizin içinde kıvrandığı kriz ortamının sükunete kavuşmasını sağlayacak, yurdumuzun her noktasında huzur ve güveni yeniden ve kalıcı olarak tesis edecek ve her türlü terörün kökünü kazıyacağız. Teröre ve teröriste yataklık eden, destek veren, arka çıkan, göz yuman,açık ya da gizli işbirliği içinde olan kim varsa yargı önüne çıkaracağız Çözüm süreci isimli ihaneti tamamen sonlandıracağız ve silahlarıyla birlikte teröristleri tesirsiz hale getireceğiz. Terörün sökülüp atılması için, ülkenin geleceğine oy vermek, gelecek için fedakarlık yapmak siz sevgili hemşerilerimizden beklentimizdir. 1 Kasım 2015 Seçimleri Türkiye’nin geleceğini belirleyecektir.
Türkiye Bölünecek mi?
Kanlı bir kardeş kavgasına sürüklenecek mi?
Terörün beli kırılacak, rüşvet ve yolsuzluğun kökü kazınacak mı?
Hırsızlar hesap verecek, yoksulluk kader olmaktan çıkacak, işsizlik azalacak ve geçim derdi bitecek mi?
Sizler oylarınızla bu sorulara cevap vereceksiniz. Türkiye ortak değerler etrafında milli birliğin güçlenmesi için ülkemizin geleceğine oy verelim. Milletçe birbirimize kenetlenerek, aydınlık bir geleceğe yürümemiz için siz sevgili hemşerilerimize diyorum ki; ülkemize sahip çıkalım, ülkemizin geleceği için oy verelim. MHP ülkemizin geleceğidir. Ülke sizin, karar sizindir. Sizi, ailenizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle