Hoşgeldiniz  

Genç Tenisçiler Sertifikalarını Aldı

SEMİH KÖKEN | 04 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

Tenis kursu sertifika (2) Tenis kursu sertifika (3) Tenis kursu sertifika Tenis kursu sertifika (1)

Çocuk ve gençlerin spor yapmaları için kurslar düzenleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, 5–15 yaş arası 570 çocuk ve gence tenis eğitimi verdi. Çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel, sosyal gelişimlerine katkı sağlayan tenis kursunu tamamlayanlar için sertifika töreni düzenlendi. Tenis eğitimi alanlara sertifikalarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim verdi.

SPORU ÖNEMSİYORUZ

İbrahim Evrim, yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklara büyük önem verdiklerini belirterek “Çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunmak spor yapmalarına imkan tanımak çok önemli. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın spor alanında en iyi eğitimi almalarını istiyoruz. Bu vesileyle ailelere ve eğitim veren antrenörlere teşekkür ederim” dedi.

Evrim, çocuk ve gençleri Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Haziran-22 Ağustos tarihleri arasında 8 branşta gerçekleştireceği Yaz Okulu’na da davet etti.  Öte yandan Büyükşehir Belediye Bandosu da törende çaldığı müziklerle sertifika törenine renk kattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle