Hoşgeldiniz  

Gazipaşa teröre lanet için yürüdü

Semih Köken | 10 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Gazipaşa İlçesi’nde şehide saygı teröre lanet yürüyüşü yapıldı. Katılımın yoğun olduğu yürüyüşte Türk bayrakları açıldı, şehitler için dua edildi.

**

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yürüyüş Gazi Mahallesi’nde toplanılmasıyla başladı. Katılımın yüksek olduğu yürüyüşte Türk bayrakları açıldı ve şehitlerin isimleri okundu. Kadın ve çocukların da katıldığı yürüyüş öncesi şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra yürümeye başlayan grup Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Burada da şehitler için dua edildi.

KUVAY-İ MİLLİYE RUHU
Meydanda konuşan Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Özgen, “Gazipaşa ayağa kalkmış terörü lanetliyor. Şehitlerine sahip çıkıyor. Bugün Gazipaşa hainlere korku, dosta güven salıyor. Bugün Süleyman Gür’ün, Mesut Yılmaz’ın, Ahmet Şen’in ruhları şad oluyor. Bu memleket, bugün Kuvay-i Milliye ruhunu sergiliyor. Bildiğiniz üzere memleketimizin yaşadığı son günlerdeki acı hadiseler yüreğimizi yakmakta, her gün canlarımız yanmakta, ocaklara ateş düşmektedir. Hain terör ve onun yandaşları memleketimizi kaosa sürüklemek için ellerinden geleni yapmakta, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bakiliğini, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliğini yok etmeye çalışmaktadırlar” dedi. Açıklamanın ardından grup dağıldı. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle