Hoşgeldiniz  

Finike’de şehitlere saygı mitingi

Semih Köken | 10 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Finike İlçesi’nde şehitlere saygı, teröre lanet mitingi düzenlendi.

**

Yunuslupark Atatürk Anıtı önünde düzenlenen mitinge CHP İlçe Başkanı Okan Tanır, MHP İlçe Başkanı Ömer Özdemir, Türk Eğitim- Sen, Eğitim-İş, Türk Sağlık-Sen, Ülkü Ocakları, TÜRKAV, Atatürkçü Düşünce Derneği, Emekli-Sen ilçe temsilcileriyle vatandaşlar katıldı. Grup adına Türk Eğitim- Sen Temsilcisi Muzaffer Kolak, basına açıklama yaptı.

SUSANLARI NEFRETLE LANETLİYORUZ
Halk olarak terörü lanetlediklerini söyleyen Muzaffer Kolak, “Hemen her gün yeni bir şehit haberi gelirken, eli kanlı terör örgütü gerçek yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terör kurbanları arasında çocuklar da bulunmaktadır. İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır. Öncelikle terörü, teröristi, destekçilerini ve milletimizin yaşama hakkı gasp edilirken susanları nefretle lanetliyoruz” dedi.

TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAK ADIMLARI ATMA GÜNÜDÜR
90’lı yılların sonunda etkisiz hale getirilen PKK terörüyle mücadeleden Ak Parti iktidarı döneminde vazgeçildiğini savunan Kolak, sözde çözüm amacıyla bölücü terör örgütüyle müzakereye başlandığını kaydetti. Türk ordusunun dün olduğu gibi bugün de haklı mücadelesinden başarıyla çıkacağına emin olduklarını vurgulayan Kolak, şöyle dedi: “Mehmetçiğimizin yanındayız. Gün yaşadığımız acı ve öfke ile sağduyumuzu kaybetme değil gün birlik, beraberlik ve soğukkanlılıkla terörün kökünü kazıyacak adımları atma günüdür. Bu milletin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı dimdik durduğunu dost düşman herkese göstermeliyiz. Terör örgütü ve onun gizli, açık, dolaylı destekçisi olan dış ve iç odaklar iyi bilmelidir ki, ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.”

Mitinge katılanlar Türk bayrağı açarken, sloganlar attı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından miting dua edilmesiyle sona erdi. (DHA)

3be2c23555ebe9d6b7ca164e1a32b113

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle