Hoşgeldiniz  

Finike Meclis Toplantısı yapıldı

Semih Köken | 11 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Finike Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında yapıldı.

**

Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu başkanlığında toplantıya, 15 meclis üyesinden 13’ü katıldı. Gündem maddelerinin okunmasından sonra ağustos ayı meclis toplantısı karar özetleri okundu. Meclis toplantısında, ilçe genelindeki okul ve camilerin bakım onarım ihtiyaçları değerlendirildi.

GÜVENLİK ÖN PLANDA
Başkan Sarıoğlu, okul ile camilerde bakım ve onarıma yönelik tüm ihtiyaçları gidermek istediklerini ancak çok acil yapılması gereken, ayrıca güvenlik açısından sıkıntılı olan yerlere öncelik vermek istediklerini söyledi. Meclis üyeleri ile yapılan değerlendirmenin ardından daha önceden tespiti yapılan okul ve camilerin bakım- onarımının yapılmasını oy birliğiyle kabul etti.

KAFEYE OY YOK
Atatürk Caddesi’ndeki tarihi bir binanın turistik amaçlı restoran-kafe olarak işletilmesi de görüşüldü. Ancak bir alt caddede kız öğrenci yurdu bulunması, nezih bir mekan olarak işletilmemesi halinde sıkıntı yaratacağı, ayrıca caddede emsal teşkil edeceği gerekçesiyle kabul edilmedi. Toplantı, önergelerin görüşülmesinin ardından sona erdi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle