Hoşgeldiniz  

Falezlerden düşen öğretmeni itfaiye kurtardı

Semih Köken | 03 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da, falezlerden düşerek kayalıkların arasına sıkışan öğretmen 36 yaşındaki Murat Biliciler, itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin bir saat süren operasyonuyla ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Ahmet Yesevi Ortaokulu’nda görev yapan görsel sanatlar öğretmeni Murat Biliciler, dün saat 18.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi’ndeki Hasan Subaşı Parkı’na gitti. Burada dolaşan Biliciler, yürüyüş yolundan çıkarak kayalıklara yöneldi. Biliciler, karanlıkta otlar nedeniyle falezlerin üzerindeki boşluğu fark edemeyerek yaklaşık 15 metreden kayalıkların arasına düştü. Çeşitli yerlerinden yaralanan Murat Biliciler, bağırarak sesini duyurmaya çalıştı. Yaklaşık bir saat yardım çığlıkları atan Biliciler’in sesini parkta yürüyüş yapan Murat Varlık duydu. Sesin geldiği yöne giderek kontrol eden Varlık, kayalıkların arasındaki Biliciler için 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Çağrı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri aynı anda sevk edildi.
ANTALYA'DA, FALEZLERDEN DUSEREK KAYALIKLARIN ARASINA SIKISAN OGRETMEN MURAT BILICILER, ITFAIYE, SAGLIK VE POLIS EKIPLERININ BIR SAAT SUREN OPERASYONUYLA AGIR YARALI OLARAK KURTARILDI.(FOTO:EROL AKKIR/ANTALYA-DHA)
İTFAİYE HALATLA ÇIKARDI

Murat Biliciler’in yanına inemeyen sağlık görevlileri, itfaiyeden destek istedi. Falezlere istasyon kuran itfaiye görevlileri, bir sağlık görevlisini halat yardımıyla yaralının yanına indirdi. İlk müdahalenin yapılmasından sonra kurtarma operasyonu için hazırlık yapıldı. Boyunluk takılan Murat Biliciler, yaklaşık 1 saat süren uğraşın ardından sıkıştığı kayalıkların arasından çıkartılarak yukarı çekildi. Zorlu bir çalışmanın ardından ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürülen Murat Biliciler’in vücudunda kırıklar olduğu tespit edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle