Hoşgeldiniz  

Falezlerde tehlikeli serinlik

Semih Köken | 31 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Doğa harikası falezler, yaz döneminde serinlemek isteyen gençlerin tehlikeli oyunlarına sahne oluyor. Falezlere çıkarak yaklaşık 40 metreden denize atlayan gençlerin tehlikeli oyunu korkutuyor.

Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde, denize sıfır doğa harikası falezler, gençlerin tehlikeli iddialarına sahne oluyor. Falezlerin atlayış için güvenli mesafesine kadar çıkarak denize atlayan gençler hem eğleniyor hem de serinliyor. Bu tehlikeli serinleme oyununu maceraya dönüştüren gençler, zaman zaman kendi aralarında iddiaya girerek ölüme meydan okuyor. Sıcaktan bunalan gençler, yaklaşık 40 metreden kendilerini boşluğa bırakarak denize giriyor. Atlayış için gelen pek çok genç ise uzun süre denize baktıktan sonra vazgeçiyor. Hemen hemen her gün tekrarlanan bu tehlikeli atlayışlar, korkutuyor.

Benzer bir atlayış ise dün akşam saatlerinde yapıldı. Arkadaşlarıyla iddiaya giren ve adını açıklamak istemeyen bir kişi, üzerindeki kıyafetleri dahi çıkarmadan bir anda falezlerden denize atladı. Yaklaşık 40 metreden atlayan genç, şans eseri yara almadan sudan çıkmaya başardı. Bu tehlikeli atlayış ise kameralar tarafından kaydedildi.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle