Hoşgeldiniz  

EXPO 2016’dan sosyal medya atağı

Semih Köken | 24 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

23 Nisan 2016’da açılacak EXPO 2016 Antalya için tanıtım çalışmaları hızlanarak devam ediyor. EXPO Gönüllüleri çalışmalara internet ve sosyal medya ayağında da destek verecek. Bu kapsamda eğitime alınan gönüllüler, son yıllarda aktif şekilde kullanılan sosyal medya üzerinde EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımını yapacak.

Akdeniz Üniversitesi EXPO 2016 Antalya Gönüllü Merkezi’nde gerçekleşen eğitime 10 gönüllü katıldı. Gönüllülere, EXPO 2016 Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü Sosyal Medya Uzmanı Bekir Şahin tarafından sosyal medya eğitimi verildi.

Projenin ilk aşamasında verilen eğitimle EXPO 2016 Antalya’ya ait;  özel ve kamu kurum ve kuruluşlarının internet web sitelerinde yer alan içeriklerin tespit edilmesi, EXPO 2016 Antalya’ya dair doğru bilgi alışverişinin sağlanması ve etkinliğe dair tüm görüşlerin bir veri tabanında toplanması amaçlanıyor.

Eğitimi tamamlayan gönüllüler, EXPO 2016 Antalya hakkında internet portalında özellikle de sosyal medya kullanıcılarının paylaşımlarına interaktif yanıt verecek.

Bir aylık eğitim süresi boyunca EXPO 2016 Antalya’nın daha bilinir hale getirilmesi temel amaç olacak. Çalışmanın sonucunda elde edilecek geri dönüşlerin diğer kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil etmesi de hedefleniyor

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle