Hoşgeldiniz  

EXPO 2016 güvenlik zirvesi yapıldı

Semih Köken | 11 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, sergi alanının güvenliği ile ilgili Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Balaban’ı ziyaret etti.

**

‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla gelecek yıl 23 Nisan’da kapılarını açacak olan ve 6 ay boyunca ziyaret edilebilecek EXPO 2016 Antalya sergi alanının güvenliğini polis ve özel güvenlik sağlayacak. Aksu İlçesi’nde 1121 dönümlük alan için çalışmalar sürüyor. Belek’te yapılacak G20 zirvesinin güvenliğinden sorumlu olan Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Balaban, aynı zamanda EXPO 2016 Antalya’dan da sorumlu oldu. Balaban’ı ziyaret eden Danışman, görüş alışverişinde bulundu. Genel Sekreter Yardımcısı Danışman, “Sergi alanındaki güvenlik koordinasyonu için 750 metrekarelik hizmet binası yapılıyor ve stratejik konumda olacak ve alan güvenliği İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yürütülecek” dedi.

POLİS GÜCÜ GÜÇLÜ OLACAK
Emniyet Müdür Yardımcısı Balaban, EXPO 2016 Antalya alanının özel bir bölge statüsünde olduğuna işaret ederek, “Çok amaçlı özel bir ekip ve bölümlerinde uzman personelimiz EXPO alanında görev alacak. Polis gücü, oldukça güçlü olacak” diye konuştu. Balaban, ilgili alt birimlere talimatların verildiğini, önemli bir projede yer almanın memnuniyet verici olduğunu belirtti. Emniyet Müdür Yardımcısı Balaban, özel güvenlik tedbirleri ile ilgili EXPO 2016 Antalya Ajansı yönetimine bilgi ve koordinasyon desteği de verdiklerini belirtti. Danışman, ziyaretin anısına Emniyet Müdür Yardımcısı Balaban’a sembol çiçek şakayık ve saat takdim etti. (DHA)

aae80fa4f298cb25d3b55351c0e5659e

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle