Hoşgeldiniz  

Esnaf ve Vatandaştan Türel’e Ramazan Teşekkürü

SEMİH KÖKEN | 30 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

 

DSC_8976 DSC_8836 DSC_8858 DSC_8873 DSC_8893

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Şenliklerini açılışı yapan Başkan Menderes Türel’e esnaf ve halktan teşekkür geldi. Esnaf, “Sayenizde Ramazan çarşımıza tekrar kavuştuk” derken, vatandaşlar da özledikleri eğlence ve nostalji dolu Ramazan akşamlarını tekrar geri getirdiği Türel’e teşekkür etti.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içinde düzenlediği Ramazan Şenlikleri başladı. İlk gününde binlerce Antalyalı’nın ziyaret ettiği şenlik alanı doldu taştı. İftar sonrası şenlik alanına akın eden vatandaşlar, oluşturulan Ramazan çarşısından alış veriş yaparken, Osmanlı kahvesinden, fasıla, lunaparktan, konserlere keyifli bir akşam geçirdi. Ramazan Şenlikleri’nin açılışını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çarşı esnafını ziyaret ederek, ‘hayırlı işler’ dileklerini iletti. Başkan Türel’e Ak Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse eşlik etti.

MENDERES TÜREL FARKI

Esnafın ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Türel, şenlik alanına girdiği ilk andan itibaren vatandaşların sevgi çemberine alındı. Esnaf, “Sayenizde tekrar çarşımıza kavuştuk, sağolun başkanım” derken, vatandaşlar da, önceki dönemde kaldırılan Ramazan çarşısına tekrar kavuşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Antalyalılar, Başkan Türel’e, “Çarşı ve şenlik çok güzel. Bu ortamı özlemiştik. Farkınız belli oluyor başkanım” diye seslendi. Vatandaşların bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği Başkan Menderes Türel, yeni doğmuş bir bebeği kucağına alarak sevdi. Başkan Türel ve beraberindekiler, şenlik alanında kurulan Osmanlı otağında kahve içti. Türel, ardından Karaalioğlu Parkı orta miradorda şenlik kapsamında kurulan lunapark alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle