Hoşgeldiniz  

Eşini bıçakla ağır yaralamaya 15 yıl hapis

Semih Köken | 03 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da kızını göstermediği gerekçesiyle geçen Haziran ayındaki Babalar Günü’nde eşini bıçakla ağır yaralayan 35 yaşındaki Murat Mavi, 15 yıl hapse mahkum edildi.

25 yaşındaki Şule Mavi, kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği 8 yıllık eşi Murat Mavi’ye boşanma davası açıp, 6 yaşındaki kızı Zeliha’yı da yanına alarak başka bir eve taşındı. Çocuğunun geçici velayetini de alan Şule Mavi, iddiaya göre kızının babasıyla görüşmesine de izin vermedi.

Bunun üzerine Murat Mavi, 21 Haziran Babalar Günü’nde Kepez Belediyesi önündeki otobüs durağına kardeşinin motosikletiyle gelen eşine bıçaklı saldırıda bulundu. Karısını üç yerinden bıçakla ağır yaralayıp sonrasında tutuklanan Murat Mavi hakkında, Antalya Birinci Ağır ceza Mahkemesi’nde ‘yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs’ suçundan dava açıldı.

Bıçaklandıktan sonra eşinden boşanan Şule Mavi, ceza davasının karar duruşmasına katılmadı. Murat Mavi savunmasında pişman olduğunu söyledi. Mavi, “Eşim kızımı da alıp evi terk etmişti. Aileme kızımı göstermiyordu. Çocuğumuzu babam büyütmüştü. Geçen babalar gününde babam torunuyla görüşmek istediğini söylediğinde eşim, ‘Çocuğumu size göstermeyeceğim’ demiş. Ben de bu sebeple öfkelendim. Olay günü eşimi beklerken parkta alkol aldım. Parkın yanındaki otobüs durağında kendisiyle konuşmak istedim. Ancak eşim bana hakaret etti. ‘Seninle işim olmaz’ diyerek, kendisini getiren kardeşinin motosikletine bindi. Ben de arkasından koşup seyyar satıcıdan aldığım bıçakla sırtından bıçakladım. Daha sonra korkuyla ve sarhoşluğun etkisiyle olay yerinden gittim” diye konuştu.

Sanık Murat Mavi’yi ‘eşini öldürmeye teşebbüs’ suçundan 15 yıl hapse mahkum eden mahkeme, iyi hal indirimi de uygulamadı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle