Hoşgeldiniz  

Engelli Bireyler Kum Heykellere Hayran Kaldı

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

engelliler kum heykel festivali (4) engelliler kum heykel (1) engelliler kum heykel (2) engelliler kum heykel festivali (2)

 

Bu yıl 8’incisisi düzenlenen Kum Heykel Festivali, özel konuklarını ağırladı. Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Engelli Dayanışma Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Haşim İşcan Aile Eğitim Merkezinde eğitim gören engelli bireyler Lara plajındaki Kum Heykel Festivali’ni ziyaret etti. Engelli bireyler, kumdan heykellere hayran kaldı. Yaklaşık 150 engelli bireyin katıldığı Kum Heykeller Festival gezisi, eğlenceli bir ortamda gerçekleşti.

 

KUM HEYKELLERE HAYRAN KALDILAR

Engelli bireyler, 60 sanatçının 1.5 ay içerisinde aralıksız çalışmasıyla yapılan ve  ‘İmparatorluklar 2’ temasıyla sergilenen kum heykelleri tek tek inceledi. Dünyanın yedi harikasından biri olan Tac Mahal ile Napolyon, Cengiz Han ve 1. Petro gibi tarihi kişiliklerin kumdan yapılan heykellerine hayran kalan engelli bireyler bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Engelli bireylerin bu tarz faaliyetlerle topluma karıştığını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Bu etkinliklerle güzel geri dönüşler alıyoruz. Engellilerimizin aileleriyle de aralarındaki bağ daha da kuvvetleniyor. Birey olarak daha aktif oluyorlar’’ dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle