Hoşgeldiniz  

Ece-Efe, EXPO’yu İstanbul’da tanıttı

Semih Köken | 05 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

EXPO 2016 Antalya’nın sevimli maskotları Ece-Efe, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda tanıtım yaptı. Sevimli maskotlar Ece-Efe, yerli ve yabancı onlarca turistin ilgi odağı oldu.

**

EXPO 2016 Antalya Ajansı, gelecek yıl 23 Nisan’da kapılarını açacak ve 6 ay boyunca ziyaret edilebilecek olan EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımlarını aralıksız sürdürüyor. Sevimli maskotlar Ece-Efe, Antalya Havalimanı’nın ardından, günde yaklaşık 1200 uçağın iniş-kalkış yaptığı, havayolu trafiğinin kesişme noktası İstanbul Atatürk Havalimanı’nda tanıtım yaptı. Farklı dillerde hazırlanan broşür, şapka ve rozetlerden oluşan minik çantaları alan Ece-Efe, havalimanı iç ve dış hatlar gidiş terminallerine gelenlere dağıttı. Sevimli maskotları görenler önce kısa bir şaşkınlık yaşadı ardından da fotoğraf çektirdi. Ece-Efe, çocuklar kadar büyüklerinde ilgi odağı oldu. EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer, ‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla Antalya’nın Aksu İlçesi’nde kapılarını açacak olan EXPO 2016 Antalya’nın tanıtım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

1 HAFTA SÜREYLE STANDIMIZ OLACAK

İstanbul Atatürk Havalimanı’nın dünyanın en yoğun ziyaretçi alan havalimanı olduğunu vurgulayan Katmer, şöyle konuştu: “Bu sene 65-66 milyon yabancı ziyaretçinin geçtiği bir havalimanı. Antalya için de yabancı turist açısından çok ciddi bir potansiyel içeriyor. Biz de bu nedenle tanıtım çalışmalarımızı biraz daha EXPO’yu duyurmak için Atatürk Havalimanı’nı ikinci adresimiz olarak gerçekleştireceğiz. Bir hafta süreyle burada standımız olacak. İç ve dış hatlar terminallerinde. Ekiplerimiz burada hem tanıtım materyallerimizi dağıtacaklar ve standımıza gelen ziyaretçilere bilgi verecekler. Aynı zamanda Ece ve Efe çeşitli hoş sürprizler yaparak, biraz daha burada EXPO 2016 Antalya’nın tanıtımına yönelik bir çalışma gerçekleştirecek.” Katmer, havalimanı bazında tanıtım faaliyetlerinin süreceğini, yabancı turist potansiyeli yüksek havalimanlarında tanıtım etkinliklerinin sürdürüleceğini söyledi. Katmer, 2016 yılının ilk aylarında da Antalya ve İstanbul Atatürk Havalimanı’nda daha büyük etkinleri planladıklarını sözlerine ekledi. (DHA)

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle