Hoşgeldiniz  

Doktor, diyetisyen karısını öldürüp intihar etti

Semih Köken | 18 Şubat 2021 | Antalya Haber A- A+

Doktor, diyetisyen karısını öldürüp intihar etti

ANTALYA’da doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58), eşi diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

 

Çiftin cansız bedenlerini, kreşten gelen kızları ile anneanne buldu. Dr. Bozkurt’un, aralarındaki yaş farkından dolayı diyetisyen eşi ile kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştığı ortaya çıktı.

Olay saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak’ta bulunan apartmanın 3’üncü katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’un, aralarındaki yaş farkından dolayı kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştıkları belirtildi. Yusuf Onur Kaan  Bozkurt ile Gamze Kaçar Bozkurt, öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yeniden tartıştı. Cinnet getiren Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra kendi de aynı silahla yaşamına son verdi.

Olay, çiftin akşam saatlerinde kızlarının kreşten eve girememesiyle ortaya çıktı. Kapıyı çalan küçük kız açılmayınca karşı dairedeki akrabasının yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt’un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde çiftin kanlar içerisinde yerde yattıklarını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yeri ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt’un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

KÜÇÜK KIZ YAKINLARI TARAFINDAN GÖTÜRÜLDÜ 

Olay yeri ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt’un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

Nasıl tanıştılar, hayata nasıl bakıyorlardı?

Antalya dün bir cinayetle sarsıldı. Ünlü bir doktor, diyetisyen eşini tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Aralarında yaş farkı vardı. Kimi, ‘Kıskançlık’ cinayeti dedi, kimi bir anlık cinnet…

 

Peki, bu çift kimdi?.. Onları bu duruma getiren neydi?.. Bu polisin soruşturması sonucu ortaya çıkacaktır. Ancak, çiftin simaları bazı kişilere yabancı gelmedi. Çünkü, Antalya’nın en çok satan dergilerinden Female, Bozkurt çiftini bu ayın kapak konusu yapmıştı. Röportajın başlığında bile aşk vardı; “Bilim ve Aşk Bir Arada: Bozkurt Ailesi”…

Bu röportajı okuyanlar, fotoğrafları görenler onlara gıpta ile baktı. ‘Ne mutlu bir çift’ diye düşündü. Belki de o güne kadar öyleydi ama sonra ne oldu, işte onu bilen yok…

Antalya’da 58 yaşındaki Dr. Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un, kendisinden 20 yaş küçük eşi diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’u tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etmesi sevenlerini şoke etti.

Ve, bu çiftin Female’de röportajının çıktığını bilenler o röportajı bir daha okudu, o aşk kokan fotoğraflara bir daha baktı.

Şimdi size Female’nın o röportajından bazı bölümleri sunuyoruz:

“Aşkın ayı olan şubat için bu ayki kapak konuklarımızdan daha uygunu olamazdı herhalde. Evet, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kaan Bozkurt ve Uzman Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’tan bahsediyoruz. Bilimin ve aşkın harmanlandığı rüya gibi bir evlilikleri olan Bozkurt Ailesi, hem meslekleriyle hem de ilişkileriyle ilgili tüm sorularımızı bütün samimiyetleriyle yanıtladı. Röportajımızı okurken hem bilgilenecek, hem de mükemmel bir aşk hikayesine tanık olacaksınız…

İşinizle olduğu kadar evliliğinizle de takdir toplayan çiftlerdensiniz. Tanışma hikayenizi bizimle paylaşır mısınız?

Sene 2016, aylardan haziran… Gamze Hanım’ı Facebook’tan ekledim. Tüp bebek uygulaması yapmam dikkatini çekmiş çünkü kız kardeşi 7 kez başarısız tüp bebek tedavisi olmuş. Bana mesaj yazdı, kardeşinin bulgularını yolladı. Böylece bir yıl kadar görüştük.

Bu süreçte Gamze Hanım’la yüz yüze görüştünüz mü?

Hayır, hiç görüşmedik ama sürekli iletişim halindeydik. İkimiz de 1 yıl birbirimize platonik bir şeyler hissetmişiz. O sıralarda bir tenis turnuvası için Antalya’ya gelmiştim ve Gamze Hanım’ı ofisinde ziyaret ettim. Hiç unutmam, o gün 7 tur tavla oynadık. Ve saatlerce sohbet ettik… Platonik hisler artık yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Neden bu kadar beklediniz peki?

Kardeşinin doktoru olmam biraz açılmamı geciktirdi. Doktor kimliğim nedeni ile önce tedavi sürecinin tamamlanmasını bekledim. Ne mutlu ki kardeşinin tedavisi başarı ile tamamlandı.

Evlenme teklifini nasıl yaptınız?

Rüya gibi geçen birkaç ayın sonunda Gamze Hanım’ın bir İstanbul seyahatinde onun haberi olmadan, aynı uçağa ben de bilet aldım. İlk şoku beni havaalanında görünce, ikinci şoku ise uçakta herkesin önünde hoparlörden en sevdiğimiz şarkı çalarken ona evlenme teklifi ettiğimde yaşadı. Anın büyüsüne o kadar kapıldık ki “Evet” bile diyemeden parmağını bana uzattı ve mutlu son… Evlendik.

“Benzeyen yönlerimizin başında, birbirimize olan düşkünlüğümüz ve meslek aşkımız geliyor.”

Gamze Hanım’la benzediğinizi düşünüyor musunuz?

Benzeyen yönlerimizin başında, birbirimize olan düşkünlüğümüz ve meslek aşkımız geliyor. İkimiz de evciliz, baş başa kalmayı seven karakterlerdeyiz. Gezmek için bile sessiz sakin yerleri tercih ederiz. Kitap okumayı ve spor yapmayı çok seviyoruz. Aslında bunların dışında zıt kutuplarız. Sanırım birbirimizi mıknatıs etkisi ile bulmamızın sebebi bu. Birbirimizi tamamlıyoruz.

“Beni Kaan Bey’in zekası ve merhameti etkiledi.”

Gamze Hanım, Kaan Bey’i sizden dinlemek istesek… Hem ev hem sosyal hem de iş yaşantılarınızı nasıl anlatırsınız?

Kaan Bey, dünyanın en sevecen, en babacan adamıdır. O, gördüğüm en iyi baba. Hayvan sevgisi ise bir başkadır. Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Bir insanın içindeki güzelliği bizlerden çok hayvanların görebildiğini biliyorum. Biz ne zaman dışarı çıksak, mutlaka birçok kedi ya da köpek peşinde dolaşır.

Bunların dışında hep çok zekice espriler yapar, hayran olurum. Ayrıca sporda da çok başarılı, tenis milli takım kaptanlığı geçmişi var. Ben akıllı bir kadınımdır ve beni Kaan Bey’in zekası ve merhameti etkiledi diyebilirim. Ayrıca kendisine fiziksel ve zihinsel olarak iyi bakar. Bakımlarını düzgün ve düzenli yapan bir adamdır. El-ayak, saç ve cilt bakımını çok sever. İştahlıdır, tam bir etobur (gülüyor).

“Doktor olmaya daha ilkokulda karar verdim, bir daha da başka meslek hiç düşünmedim.”

Kariyer yolculuğunuzla ilgili merak ettiğimiz çok şey var… Kaan Bey, doktor olmaya nasıl karar verdiniz?

Daha okumayı öğrenmeden başlayan bir okuma aşkım vardı. Çocukluğumda beni bir şeye ikna etmek için bana hep kitap hediye ederlerdi.  Daha ilkokulda insan sağlığının hayatta en önemli değer olduğunu fark edip, doktor olmaya karar vermiştim. Bir daha da başka meslek hiç düşünmedim.

Peki neden kadın hastalıkları ve doğum uzmanlığını seçtiniz, karakterinizin bu branşa nasıl bir yansıması oluyor?

Uzmanlık seçimi yapacağım sırada Türkiye’de ilk tüp bebek denemeleri  Ege Üniversitesi’nde yapılmaya başlanmıştı. Kadın hastalıkları ve doğum dalı, cerrahi ve cerrahi dışı tedavileri bir arada gerektiren tek uzmanlık dalı. Bu da bana hastaya bütüncül tedaviler açısından uygun gelmişti. Empati yapabilme yeteneğim, ayrıntılara dikkat etmem ve titiz olmam beni bir taraftan yoruyor olsa da mesleğimde çok işime yarıyor. Başarısızlığa katlanmayı da hala öğrenemedim. Hastayla birlikte sevinir ve üzülürüm.

Gamze hanım, düzenli spor yapıyor musunuz? Düzenli spor yapmanın özellikle kadınlar için önemi nedir?

Biz ikimiz de düzenli spor yapıyoruz. Ben genelde pilates ve yoga yapıyorum. Kaan Bey ise tenis ve kardiyo yapar. Sporun ruhsal, bedensel ve zihinsel faydalarına inanan hastalarına bunu öğütleyen ve uygulayan bir çiftiz.

İkinizin meslekleri farklı ama amaçlarını aynı sanki: İnsanların hayatlarına sihirli bir dokunuş yapmak… Bu size neler hissettiriyor?

Birimiz yaşamın başlamasına aracıyken; diğerimiz yaşamın daha kaliteli hale gelmesine hizmet ediyor. İkimiz de işimizi aşkla ve coşkuyla yapıyoruz. Bu da hem manen, hem ruhen beslenmemizi sağlıyor.

“Biz çalışırken dinlenen bir çiftiz.”

Yoğun bir iş gününden sonra eve döndüğünüzde sizi en çok ne dinlendirir?

Gamze Hanım pek dinlenemiyor çünkü onun online danışanları olduğu için evden de çalışmaya devam ediyor. Ben de çok dinlenemiyorum, hastaların sorularını cevaplıyorum. Tabii bunları yaparken bir yandan film ya da dizi izleyebiliyoruz. Bir yandan da Gamze Hanım, örgü örmeye çalışıyor. Bir yandan vazgeçilmezimiz olan tavla turnuvalarımıza devam ediyoruz. Aslında biz çalışırken dinlenen bir çiftiz.

Birlikte neler yapmaktan keyif alırsınız?

İkimiz de kahve içmekten çok büyük keyif alırız. Güzel bir manzara eşliğinde, sessiz ve sakin bir ortamda, termos bardaklarımızda birer kahve ile dinginliğin keyfini çıkarmak bize büyük huzur verir. Ve yine en büyük tutkumuz tavla oynamak ve birlikte spor yapmak.

Son olarak gelecek projelerinizi öğrenebilir miyiz?

Bilimin ve aşkın harmanlandığı evliliğimizde, birlikte birçok kadının, çiftin mutluluğuna vesile olmak bizim hayatımızdaki en büyük ve tek projemiz.

 

ANTALYA'DA DIYETISYEN GAMZE KACAR BOZKURTU (38) TABANCAYLA OLDUREN DOKTOR ESI YUSUF ONUR KAAN BOZKURT (58), ARDINDAN AYNI SILAHLA INTIHAR ETTI. CIFTIN CANSIZ BEDENLERINI, KRESTEN GELEN KIZLARI ILE ANNEANNE BULDU. DR. BOZKURT'UN, ARALARINDAKI YAS FARKINDAN DOLAYI DIYETISYEN ESI ILE KISKANCLIK NEDENIYLE SUEKLI TARTISTIGI ORTAYA CIKTI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA, DHA)

ANTALYA'DA DIYETISYEN GAMZE KACAR BOZKURTU (38) TABANCAYLA OLDUREN DOKTOR ESI YUSUF ONUR KAAN BOZKURT (58), ARDINDAN AYNI SILAHLA INTIHAR ETTI. CIFTIN CANSIZ BEDENLERINI, KRESTEN GELEN KIZLARI ILE ANNEANNE BULDU. DR. BOZKURT'UN, ARALARINDAKI YAS FARKINDAN DOLAYI DIYETISYEN ESI ILE KISKANCLIK NEDENIYLE SUEKLI TARTISTIGI ORTAYA CIKTI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA, DHA)

ANTALYA'DA DIYETISYEN GAMZE KACAR BOZKURTU (38) TABANCAYLA OLDUREN DOKTOR ESI YUSUF ONUR KAAN BOZKURT (58), ARDINDAN AYNI SILAHLA INTIHAR ETTI. CIFTIN CANSIZ BEDENLERINI, KRESTEN GELEN KIZLARI ILE ANNEANNE BULDU. DR. BOZKURT'UN, ARALARINDAKI YAS FARKINDAN DOLAYI DIYETISYEN ESI ILE KISKANCLIK NEDENIYLE SUEKLI TARTISTIGI ORTAYA CIKTI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA, DHA)

ANTALYA'DA DIYETISYEN GAMZE KACAR BOZKURTU (38) TABANCAYLA OLDUREN DOKTOR ESI YUSUF ONUR KAAN BOZKURT (58), ARDINDAN AYNI SILAHLA INTIHAR ETTI. CIFTIN CANSIZ BEDENLERINI, KRESTEN GELEN KIZLARI ILE ANNEANNE BULDU. DR. BOZKURT'UN, ARALARINDAKI YAS FARKINDAN DOLAYI DIYETISYEN ESI ILE KISKANCLIK NEDENIYLE SUEKLI TARTISTIGI ORTAYA CIKTI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA, DHA)

ANTALYA'DA DIYETISYEN GAMZE KACAR BOZKURTU (38) TABANCAYLA OLDUREN DOKTOR ESI YUSUF ONUR KAAN BOZKURT (58), ARDINDAN AYNI SILAHLA INTIHAR ETTI. CIFTIN CANSIZ BEDENLERINI, KRESTEN GELEN KIZLARI ILE ANNEANNE BULDU. DR. BOZKURT'UN, ARALARINDAKI YAS FARKINDAN DOLAYI DIYETISYEN ESI ILE KISKANCLIK NEDENIYLE SUEKLI TARTISTIGI ORTAYA CIKTI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA, DHA)

ANTALYA'DA DIYETISYEN GAMZE KACAR BOZKURTU (38) TABANCAYLA OLDUREN DOKTOR ESI YUSUF ONUR KAAN BOZKURT (58), ARDINDAN AYNI SILAHLA INTIHAR ETTI. CIFTIN CANSIZ BEDENLERINI, KRESTEN GELEN KIZLARI ILE ANNEANNE BULDU. DR. BOZKURT'UN, ARALARINDAKI YAS FARKINDAN DOLAYI DIYETISYEN ESI ILE KISKANCLIK NEDENIYLE SUEKLI TARTISTIGI ORTAYA CIKTI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA, DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle