Hoşgeldiniz  

Doğa Yürüyüşüne Büyük İlgi

SEMİH KÖKEN | 16 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

doğa yürüyüşü manavgat (5) doğa yürüyüşü manavgat (1) doğa yürüyüşü manavgat (2) doğa yürüyüşü manavgat (3) doğa yürüyüşü manavgat (4)

Büyükşehir Belediyesi, kent halkının sosyal, kültürel ve sportif yaşantısına katkı sağlamak, Antalya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini vatandaşlarla fiziksel aktivite yolu buluşturmak amacıyla ücretsiz doğa yürüyüşleri düzenliyor. Bu kapsamda “Manavgat Barajı-Oymapınar Barajı” etabında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

BÜYÜK İLGİ

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilen, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) ve Anadolu Hastanesi’nin destek verdiği doğa yürüyüşü 9 kilometrelik etaptan oluştu. Büyük ilgi gören yürüyüşe 250 doğasever katıldı. Yetkililer, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne, en yüksek katılımın gerçekleştiğini söyledi.

DOĞASEVERLERDEN TEŞEKKÜR

Tabiatın güzellikleri içerisinde gerçekleşen doğa yürüyüşünde katılımcılar, yoğun kent atmosferinden uzak bir gün geçirirken, spor yaptı. Yürüyüşte, katılımcılara bir günlük kumanya, meyve suyu ve bol miktarda su ikram edildi. Doğaseverler, kendilerine bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle