Hoşgeldiniz  

‘Dim’e, mini bir Boğaz Köprüsü yapacağız’

Semih Köken | 10 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Alanya’nın Dim Vadisi’nde yer alan 12 mahalle muhtarı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek yapılacak olan ‘Ak Köprü” ve yatırımlar için teşekkür etti. Dim’e mini bir boğaz köprüsü yapacaklarını ifade eden Başkan Türel, Ak Köprü’nün bölgenin cazibesini arttıracağını söyledi.

**

Alanya Dim Vadisi’nde yer alan Akçatı, Uğurlu, Bucak, Bıçakçı, Üzümlü, Öteköy, Taşbaşı, Dim Alacami, Gümüşkavak, Kuzyaka ve Yalçı mahalle muhtarları Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret ederek, mahallelerine yapılan yatırımlar ve önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan Ak Köprü için teşekkür etti.

TÜREL’E TEŞEKKÜR
Muhtarlar adına konuşan Akçatı muhtarı Mustafa Güven, “Dim Vadisi’nde 12 mahallemiz var. Buralara bugüne kadar alt yapı konusunda istediğimiz yatırımları yaptınız. Ayrıca Dim Barajı yapıldıktan sonra bu mahalleler arasındaki ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Öğrenciler okula gitmek için 40-50 kilometre yol gitmek zorunda kalıyordu. Ak Köprü’yü yapma konusunda aldığınız karar ve temel atılacak noktaya getirmeniz bizi son derece memnun etti. Bu nedenle bölgedeki 12 mahalle adına size teşekkür ediyoruz” dedi. Uğurlu Muhtarı Ahmet Sarı muhtarlar adına Türel’e Türk Bayrağı tablosu hediye etti.

AK KÖPRÜ ÇOK FARKLI OLACAK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ilçelerde kurulan ilçe hizmet birimleri ve Türkiye’ye örnek olan MUBİM ile muhtarların artık çay içmek için geldiğini söyledi. Ak Köprü’nün önemine değinen Türel, “Önümüzdeki günlerde Ak Köprü için bir temel atma programı düzenleyeceğiz. Ak Köprü proje bakımından çok ayrı bir köprü olacak. Bölgedeki ulaşımın yanı sıra görünümü ile de bölgenin cazibesini arttıracak. Kısacası Dim Barajı üzerine Mini bir Boğaz Köprüsü yapacağız” dedi.

akkopru (1)

akkopru (2)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle