Hoşgeldiniz  

Demre’nin uzak mahalle yollarına asfalt

Semih Köken | 16 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre ilçesine bağlı Köşkerler, Muskar ve Çağman Mahalleleri’ne ulaşımı sağlayan grup yolunu asfaltlıyor. Çalışmaları takip eden mahalle muhtarları Başkan Türel’e teşekkür ederek “Menderes Başkanımıza tüm mahalleli olarak vefa borcumuz var. Suyumuzla beraber yolumuzu da getirdi” dedi.

**

Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Toplamda 25 kilometrelik uzunluğuyla Demre’nin en uzak mesafesindeki Muskar ve Çağman Mahalleleri’ne ulaşım sağlayan grup yolu asfaltlanıyor. Asfalt çalışmaları öncesinde patika yolu andıran yol satih asfaltla kaplanıyor.

ŞEHİRDE NE VARSA KIRSALDA DA O OLACAK
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ‘Şehirde ne varsa kırsalda da o olacak’ sözlerini rehber edindiklerini vurgulayan Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Köşkerler, Muskar ve Çağman mahallelerimizin grup yolunu asfaltlamamız yönünde vatandaşlarımızın bizlerden talebi olmuştu. Menderes Türel Başkanımıza bu talepleri ilettik ve o da hemen yolun yapılması konusunda bizlere talimat verdi. Çalışmalarımıza hemen başladık ve 25 kilometrelik asfalt çalışmamız son hızıyla devam ediyor” dedi.

MUHTARLARDAN TÜREL’E TEŞEKKÜR
Yollarının asfaltlanmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Muskar ve Çağman Mahallesi muhtarları, Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti. Muskar Muhtarı Musa Karakuş, “Menderes Başkanımıza tüm mahalleli olarak vefa borcumuz var. Suyumuzla beraber yolumuzu da getirdi. Şahsım ve mahallem adına kendisine çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” derken, Çağman Muhtarı Süleyman Karakaş da, “Bu yol olmadan önce toz, toprak yutuyordu vatandaşlarımız. Sırf bu yüzden mahallemize gelmek istemeyenler oluyordu. Artık ilçe merkezindeki yoldan farkı olmayacak. Menderes Türel Başkanımıza mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

demre  25 km lik asfalt (1)

demre  25 km lik asfalt (2)

demre  25 km lik asfalt (4)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle