Hoşgeldiniz  

Demre sokakları pırıl pırıl

Semih Köken | 08 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü bünyesinde kurulan temizlik ekibi, daha temiz bir Demre için gece gündüz çalışıyor.

**

Büyükşehir Belediyesi tarafından Demre’de kurulan temizlik ekibi toplam 10 kilometrelik alanda temizlik çalışması yapıyor. Vardiyalar halinde gece gündüz gerçekleştirilen temizlik çalışması aralıksız sürdürülüyor. Çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başlayan ekipler, Ertuğrul Günay, Müze, Mustafa Masatlı ve Büyükkum gibi caddeleri turizm kenti Demre’ye yakışır şekilde temizliyor.

AMACIMIZ DEMRELİLERE EN İYİ HİZMETİ SUNMAK

Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, temizlik çalışmalarını 7/24 esasına göre aralıksız sürdürdüğünü belirterek, temizlik ekiplerinin zor ve zahmetli olduğu kadar kutsal bir mesleğe sahip olduklarını vurguladı. Sertbaş, “Daha temiz ve daha modern bir kent için gece gündüz demeden çalışan Büyükşehir Belediyesi temizlik işleri ekiplerinin tek amacı Demrelilere en iyi hizmeti sunmak. Vatandaşlarımız Büyükşehir’in sunduğu imkanlar sayesinde sağlıklı, temiz bir çevreye kavuşmanın keyfini yaşayacak” dedi.

Demre sokakları temizleniyor (6)

Demre sokakları temizleniyor (5)

Demre sokakları temizleniyor (4)

Demre sokakları temizleniyor (3)

Demre sokakları temizleniyor (1)

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle