Hoşgeldiniz  

Cumhuriyet konvoyu

Semih Köken | 29 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da bir araya gelen motosiklet ve klasik araç sahillerinin oluşturduğu hobi grupları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı düzenledikleri araç konvoyuyla kutladı.

Antalya Akvaryum otoparkında toplanan yaklaşık 300 motosiklet ve 90 klasik araç, konvoy eşliğinde Sakıp Sabancı Bulvarı, Konyaaltı Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Işıklar güzergahını takip ederek Muratpaşa Kent Meydanı’na geldi. Araçlarını Türk bayrağı, balon ve Atatürk posterleriyle süsleyen gruba, yoldan geçen diğer araç sürücüleri ve vatandaşlar da destek verdi.

Organizasyonu düzenleyen Beden Eğitimi öğretmeni Selçuk Güleç, milli bayramlarda sık sık bir araya geldiklerini belirterek, “Bizim burada birlikte hareket etmemiz, her zaman olduğu gibi insanlarımıza mesaj niteliğinde, onlara kılavuz olmak. Cumhuriyet kazanımlarını idame ettirmek her zaman bizim için önceliklidir. Hobi gruplarımız kendilerine yakışır, sürüş kurallarına uygun ve kıyafetlerle bu etkinliğimize yakışır şekilde yer aldı” dedi.

Muratpaşa Kent Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasından sonra katılımcılara teşekkür belgesi verilmesiyle kutlama sona erdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle