Hoşgeldiniz  

Cumhuriyet coşkusu Mustafa Sandal konseriyle katlanacak

SEMİH KÖKEN | 29 Ekim 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet’in 91’nci yılını Mustafa Sandal konseri ile kutluyor. Ünlü sanatçı, 29 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Antalyalılara muhteşem bir konser verecek.

 

Kutlamalar kapsamında ilk olarak saat 19.30’da denizden teknelerle fener alayı gerçekleştirilecek. Fener alayının ardından Antalya semaları denizden atılacak havai fişek gösterisi ile renklenecek. Cumhuriyet coşkusu, saat 20.00’den itibaren ünlü sanatçı Mustafa Sandal’ın Cumhuriyet Meydanı’nda vereceği konserle tavan yapacak. Sandal, birbirinden popüler parçaları ve muhteşem sahne performansı ile Antalyalılara unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşatacak.

DEVLET SENFONİ’DEN ÜÇ DESTAN

Ayrıca Şef Emin Güven Yaşlıçam yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla konser verecek. AKM Aspendos Salonu’ndaki konser saat 20.30’da başlayacak. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Antalya Devlet Opera ve Balesi Korosu ile Antalya Devlet Tiyatrosu sanatçılarının solistliğinde Muammer Sun’un Üç Destan eserini seslendirecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalıları Mustafa Sandal ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası konserleriyle Cumhuriyet’in 91’nci yılını coşku içinde kutlamaya davet etti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle