Hoşgeldiniz  

Çocuklar okullarına güvenle gidecek

Semih Köken | 13 Ağustos 2015 | Antalya Haber A- A+

Kaldırım sorunu MUBİM’e

yapılan müracaat ile çözüldü

 

Büyükşehir Belediyesi, sık sık kazaları meydana geldiği Aksu Atatürk Caddesi’ne 2 bin metre kare kilit parke taşı döşeyerek kaldırım yapıyor. MUBİM’e yaptığı müracaat ile sorunun çözülmesini sağlayan Pınarlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Danacı “Vatandaş çocuklarını okula gönderirken çok korkuyor ve endişe ediyordu. Artık çocuklarımız okula güvenle gidecek” dedi.

 

Aksu Pınarlı Mahallesi Atatürk Caddesinin bazı kısımlarında kaldırım olmadığı için sık sık kazalar meydana geliyordu. Caddeyi okula giden çocuklar kullandığı için aileler sürekli endişe içinde yaşıyordu. Pınarlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Danacı yaşadıkları sorunu Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Bilgi Merkezi MUBİM’e bildirdi.

 

MUBİM’e müracaatın düşmesinin hemen ardından Büyükşehir ekipleri çalışmaya başladı. Yaşanan süreç muhtar Danacı’ya da an an iletildi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşın güvenliği için seferber oldu. Çalışmalarda ilk önce caddenin yağmur suyu ile ilgili alt yapısı hazırlandı. Yeni borular döşenerek su giderine bağlandı. 400 metre bordür çalışması yapıldı. Ekipler tarafından,  2 bin metrekare kilitli parke taşı döşenerek halkın hizmetine sunulacak. Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölge halkı yolda daha rahat yürüyebilecek.

GÖNÜL RAHATLIĞI İLE OKULA GÖNDERECEĞİZ

Pınarlı Mahalle Muhtarı Mehmet Danacı “ Mahallemizin Atatürk Caddesi’nin kaldırımı olmayan kısmında sıkça kazalar meydana geliyordu. Vatandaş çocuklarını okula gönderirken çok korkuyor ve endişe ediyordu. MUBİM’e başvuruda bulunduk. Başvurumuza anında cevap vererek bize geri dönüşte bulundular. Ekipler gelip inceleme yaptı. Hemen çalışmalara başlandı. Kaldırımımız tamamlandıktan sonra yaşadığımız sıkıntılar geride kalacak. Artık çocuklarımızı gönül rahatlığı ile okula gönderebileceğiz. Bizi bu sıkıntıdan kurtaran Başkan Türel’e teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

 Aksu Pınarlı mahallesi (1) Aksu Pınarlı mahallesi (2) Aksu Pınarlı mahallesi (3) Aksu Pınarlı mahallesi (4) mehmet danacı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle