Hoşgeldiniz  

Çocuğu dövenlere müdahale etmiş

Semih Köken | 15 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da bir parkta çıkan kavgada bıçaklanan Erhan Çiftçi, kendisini yaralayanların arkadaşı olmadığını, küçük çocuğu döven gruba müdahale ettiği için bıçaklandığını söyledi.

Muratpaşa İlçesi Yavuz Özcan Parkı’nda 8 Ekim gecesi saat 21.30 sıralarında arkadaşı Hüseyin Ö. ile gezen Erhan Çiftçi, Ozan K. ve trans kadın Sergen B. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ozan K. yanında taşıdığı bıçağı Erhan Çiftçi’nin karnına ve bacağına sapladı. Devriye görevi yapan motorize polis ekiplerinin fark ederek müdahale ettiği kavga sonrasında, yaralı için 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istendi. Parktaki müdahaleden sonra ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülen Erhan Çiftçi tedaviye alındı. Polis, kavgaya karışan Ozan K., Sergen B. ve adı açıklanmayan bir kişiyi daha gözaltına aldı.

Kavga ettiği kişilerin basında arkadaşı gibi yer aldığını aktaran Erhan Çiftçi, “Arkadaşım ile yoldan geçerken küçük bir çocuğu döven 5 kişilik grubu gördüm. Ayırmak için doğal olarak müdahalede bulundum. Bu arada çocuğu döven ‘Sen ne karışıyorsun’ diyerek beni bacağımdan ve karnımdan bıçakladı” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle