Hoşgeldiniz  

CLK Akdeniz’den indirimli elektrik

Semih Köken | 21 Ocak 2016 | Antalya Haber A- A+

CLK Akdeniz’den indirimli elektrik

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun 2016 yılı için serbest tüketici limitini 3600 kWh olarak belirlemesinin ardından, serbest tüketici olarak değerlendirilen aboneler elektriği, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş’den indirimli olarak temin edebilecek. CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, aylık elektrik faturası yaklaşık 120 TL ve üzerinde olan abonelerin indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olduğunu ifade etti.

Serbest tüketici statüsündeki kullanıcıların şirketle elektrik satış sözleşmesi imzalayarak indirimden faydalanabileceğine işaret eden Bakal, “Serbest tüketici olarak değerlendirilen ve henüz herhangi bir indirimli tarifede yer almayan yaklaşık 80 bine yakın abonemiz var. Bu abonelerimiz için ait oldukları gruplara göre, yani sanayi, ticarethane ve meskenler için uyguladığımız avantajlı tarifelerimiz ve dönemsel pek çok kampanyamız mevcut.”

AYNI HİZMET DAHA UCUZA

İndirimli elektrik hakkından yararlanmanın çok kolay olduğunu ve herhangi bir ek maliyet içermediğini vurgulayan Bakal, sözleşme imzalayan abonelerin karşılaştıkları tek farkın faturalarındaki indirimli fiyat olduğunu, elektrik tesisatında veya sayaçta bir değişiklik yapılmadığını belirtti.

Türkiye’nin diğer bölgelerindeki serbest tüketicilerin de indirimli elektrik hakkından faydalanabileceğini ifade eden Bakal, “Elektrik satış sözleşmesi imzalanmasından itibaren aboneler avantajlı fiyatlardan yararlanabilecek. Bu işlemler için müşterinin herhangi bir masrafı ve ödemesi olmayacak” dedi. Halit Bakal ayrıca, indirimlerden faydalanmak isteyen abonelerin, CLK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet Merkezleri’ne başvurabileceğini sözlerine ekledi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle