Hoşgeldiniz  

Çilingir sofrası kurup içerken dereye düştü

Semih Köken | 08 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA’da dere kenarına çilingir sofrası kurup alkol alan 40 yaşındaki Bekir Burkur, ayağa kalkmak isterken dereye düştü. Yakında bulunan bir vatandaş, kıyafetleriyle dereye girip Burkur’u kurtardı.
ANTALYA'DA DERE KENARINA CILINGIR SOFRASI KURUP ALKOL ALAN BEKIR BURKUR, AYAGA KALKMAK ISTERKEN DEREYE DUSTU. YAKINDA BULUNAN BIR VATANDAS, KIYAFETLERIYLE DEREYE GIRIP BURKUR'U KURTARDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)
Olay, saat 12.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Yenigöl Mahallesi’nde meydana gelen olayda evinden çıktıktan sonra dere kenarına gelen Bekir Burkur, çilingir sofrası kurup içmeye başladı. Burada bir süre alkol alan Bekir Burkur, ayağa kalkmak isteyince arkasında bulunan dereye düştü. Bir anda gözden kaybolan Burkur’un yardımına olay anında yakınlarında bulunan Nazif Akbulut koştu. Üzerinde elbiseleriyle suya dalan Akbulut, Burkur’u sudan çıkardı. Olay anında aşırı derecede su yuttuğu belirtilen Bekir Burkur için ambulans çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıkları Bekir Burkur’u Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Burkur’un eşinden ayrıldıktan sonra bunalıma girip kendini alkole verdiği belirtildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle