Hoşgeldiniz  

ÇAVUŞOĞLU’NDAN KONYAALTINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Semih Köken | 04 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekilleri KONYAALTI’na teşekkür ziyareti yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekilleri KONYAALTIN,A teşekkür ziyareti yaptı.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve parti yöneticileriyle Konyaaltini ziyaret etti. ilçe BAŞKANI RIFAT DURUKAN KADİN KOLLARI BAŞKANI AYLA Bilgin gençlik kolları başkanı ALP PAZIR kapıda karşıladı…. Konfetilerle karşılanan Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindekiler KONYAALTI ESNAF KEFALET binası önünde partililerle buluştu. Burada konuşan Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti’nin Konyaaltinda oylarını artırarak başarının önemi ni söyledi. Bunun önemli bir başarı olduğunu aktaran Çavuşoğlu, “Demek ki inanırsak ve de birlik, beraberlik içerisinde çalışırsak başarırız. Konyaalti son seçimde bunu başardı. Birlik, beraberlik içerisinde çalışmayı başardı” dedi.
AK PARTI GENEL BASKAN YARDIMCISI MEVLUT CAVUSOGLU VE MILLETVEKILLERI KONYAALTI NA TESEKKUR ZIYARETI


‘BOŞ LAFLAR SÖYLEMEDİK’
Parti yöneticileriyle kadın ve gençlik kolları üyelerine teşekkür eden Mevlüt Çavuşoğlu, “7 Haziran’da halkımızın verdiği mesajı aldığımızı söyledik. Eksikliklerimizi itiraf ettik ve kendimize çeki düzen verdik. İnsanız, partiyiz hata yapabiliriz. Yeter ki kendimizi düzeltmemizi bilmemiz lazım. Halkımızın huzuruna çıkarken kesinlikle aldatmadık. Boş laflar söylemedik. Hayal satmadık, yapabileceklerimizi söyledik, yapamayacaklarımızı da baştan açıkladık. Sebepleriyle beraber açıkladık. Projelerimizle ortaya çıktık. Projelerimizi anlattık. KONYAALTINA ne yapabileceğimizi anlattık. Antalya’nın tamamına hangi hizmetleri, hangi projeleri gerçekleştireceğimizi tek tek üşenmeden anlattık” diye konuştu.
‘SEVDAMIZ TÜRKİYE’
Çavuşoğlu, şöyle dedi:“Terör siyaseti yapanlar kaybetti. Sırtını devlete değil teröriste ve dağlara dayayanlar kaybetti. Böylesine hassas günlerde ‘hayır’ demeyi gelenek haline getirenler de kaybetti. Böylesine günlerde elini taşın altına koymaktan korkanlar, korkaklar da kaybetti. Ama onlara oy veren vatandaşlarımız kaybetmedi. Onlar da kazandı. Çünkü biz 78 milyon insanımıza hizmet ettik. 78 milyon insanımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz ve Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracağız. Bundan emin olun. Hiç kimseyi dışlamayacağız. Ayrılık gayrılık yok. Çünkü bizim sevdamız Türkiye.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle