Hoşgeldiniz  

Çavuşoğlu’na coşkulu karşılama

Semih Köken | 03 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Havalimanı’nda partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Ak Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olmasının ardından Antalya’ya gelen Mevlüt Çavuşoğlu’nu Antalya Havalimanı’nda çok sayıda partili tarafından karşılandı. Konfeti ve meşaleler eşliğinde VIP kapısından çıkan Çavuşoğlu ve diğer milletvekilleri, partilileri selamladı. VIP kapısının önünde hazırlanan sahneye çıkan Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökcen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın ve Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer seçimde görev yapan partililere teşekkür etti.

Seçim süresi boyunca hiçbir partiye siyasi eleştiri dışında saygısızlık yapmadıklarını belirten Çavuşoğlu, “Terör siyaseti kaybetmiştir. Sırtını dağlara dayayanlar kaybetmiştir. Hassas günlerde elini taşın altına koymayanlar da kaybetmiştir. Bizden başka Antalya’ya ‘bir çivi çakacağım’ diyen bir siyasi parti olmadı. Hiç ayrım yapmadan Antalya’nın her bir köşesine hizmet edeceğiz” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindekiler, daha sonra bir restoranda düzenlenen toplantıda Ak Parti il yöneticileriyle bir araya geldi. Buradaki toplantıya Ak Parti’nin 7’nci sıradan meclise giren milletvekili Atay Uslu da katılırken, Sena Nur Çelik’in katılmaması dikkati çekti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle