Hoşgeldiniz  

Çavuşoğlu: Atatürk’ün hayallerini de biz gerçekleştiriyoruz

Semih Köken | 19 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti’nin, Atatürk’ün hayallerini de gerçekleştiren bir parti olduğunu söyledi.

1 Kasım seçimleri için sahaya inen AK Parti Antalya milletvekili adayları, proje tanıtım toplantısı için Antalya Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. 14 milletvekili adayının hazır bulunduğu proje tanıtım toplantısına İl Başkanı Rıza Sümer, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Partili belediye başkanları da katıldı. Toplantıya katılan eski futbolculardan Tanju Çolak’ın arkadaşı Menderes Türel’e sarılıp elini öpmesi dikkat çekti.

1 KASIM SEÇİMLERİ MEMLEKET MESELESİ

İl Başkanı Rıza Sümer, yeni dönemde Antalya’nın batısına havalimanı, iki ayrı hızlı tren hattı, 1500 yataklı şehir hastanesi, 20 bin öğrencinin eğitim göreceği eğitim kompleksi, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar bölünmüş Akdeniz sahil yolu projesini kente kazandıracaklarını söyledi. İl Başkanı Sümer, “Antalya’ya otoyollar, limanlar, spor tesisleri, bilim merkezleri, fuar ve kongre merkezleri yapacağız. Bütün yatırım ve projelerimiz halkımıza iş ve huzur olarak yansıyacaktır. Büyük hedeflere ulaşmak için 1 Kasım seçimlerini memleket meselesi olarak görüyoruz” dedi.

TÜRKİYE IMF’YE BORCUNU ÖDEYİNCE GEZİ OLAYLARI BAŞLADI

Mevlüt Çavuşoğlu ise Türkiye’nin gelişmesini istemeyen çevrelerin ülkeye tuzak kurduğunu iddia etti. Çavuşoğlu, “Türkiye IMF’ye borcunu ödedi, hemen arkasından Gezi olayları başladı. 17-25 Aralık darbe girişimleri, o da yetmedi. Şimdi de önümüze terör tuzağı. İçerden dışardan saldırılar, manipülasyonlar, algı operasyonları. Ama Allah’ın izniyle önümüze çıkartılan engeller bizi yolumuzdan çeviremeyecek” dedi.
1 KASIM SECIMLERI ICIN SAHAYA INEN AK PARTI ANTALYA MILLETVEKILI ADAYLARI, PROJE TANITIM TOPLANTISI ICIN ANTALYA KULTUR MERKEZI'NDE BIR ARAYA GELDI. 14 MILLETVEKILI ADAYININ HAZIR BULUNDUGU PROJE TANITIM TOPLANTISINA IL BASKANI RIZA SUMER, BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, AK PARTILI BELEDIYE BASKANLARI DA KATILDI.(FOTO:MUSTAFA KOZAK/ANTALYA-DHA)
ATATÜRK’ÜN HAYALLERİNİ AK PARTİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Antalya’nın havadan, karadan ve denizden ulaşımını rahatlatmak için çalışmalar yaptıklarını anlatan Çavuşoğlu, raylı sistemi de iki koldan Antalya’ya getireceklerini söyledi. Antalya’ya raylı sistemi getirme planının 1933 yılında Atatürk tarafından yaptırıldığını hatırlatan Çavuşoğlu, “Mustafa Kemal Atatürk’ün de hayallerini vizyonunu Ak Parti gerçekleştiriyor çok şükür. Düşünün 1933 yılında planlanmış. 1948 yılında ABD’den Ulaştırma Bakanlığı’ndan uzmanlar geliyor. Diyorlar ki Antalya’ya kadar hızlı trene gerek yok. Burdur’a kadar gelsin kafi. Ondan sonra karayolu ile devam edilmelidir. Planlanan 435 kilometrelik kara tren hattı Burdur’da kalıyor” dedi. Adnan Menderes’in de Antalya’ya tren getirmek istediğini söyleyen Çavuşoğlu, “İşte biz o hayalleri, o hedefleri Ak Parti olarak gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin her yerini de inşallah ağ gibi öreceğiz. Bizi bu yoldan kimse geri çeviremez” dedi.

Çavuşoğlu’nun konuşmasından sonra milletvekili adayları, belediye başkanları ve yöneticileri alkışlarla kürsüye çıkıp birlik mesajı verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle