Hoşgeldiniz  

Çavuşoğlu: Antalya ve Türkiye’ye sahip çıkma zamanı

Semih Köken | 26 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, “Şimdi Antalya’ya ve Türkiye’ye sahip çıkma zamanıdır” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya birinci sıra milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin Korkuteli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu. İlçe binasındaki toplantıda konuşan Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu, daha fazla çalışıp hizmet edeceklerini söyledi. Çavuşoğlu, “Şimdi Antalya’ya ve Türkiye’ye sahip çıkma zamanıdır. Siz zaten bunun bilincindesiniz ama bunu herkese anlatacağız. Hem projelerimizi, hem de Türkiye için seçimin önemini anlatacağız. Millet gerçekleri görüyor. 7 Haziran’dan bu yana partilerin tutumunu da görüyor, Bahçeli’nin de tutumunu görüyor. HDP’ye oy verenler de gerçeği görmeye başladı. Bu ülkenin ekonomisini, eğitimini başka bir partiye emanet edemeyeceğini milletimiz anladı. Bu sebeplerden dolayı bu kadroların sorumluluğu herkesten çok daha fazla” dedi.

İstişare toplantısının ardından Mevlüt Çavuşoğlu, Öğretmenevi’nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Partisinin projeleri hakkında bilgi veren Çavuşoğlu, Türkiye’nin sağlık alanında kaydettiği gelişmeye dikkati çekti. Çavuşoğlu, “Şimdi bunu daha da geliştirmemiz lazım. Milli aşımız olması lazım. Sağlıkta kullanılan tüm tesisatları da kendimiz üretmemiz lazım. Nasıl uçak, insansız hava aracı yapıyorsak, nasıl kendi tankımızı yapıyorsak, kendi silahımızı yapıyorsak sağlık ve diğer alanlarda da milli üretimi güçlendirmemiz lazım” diye konuştu.

Terör örgütlerinin Türkiye’ye saldırmasının tesadüf olmadığını vurgulayan Çavuşoğlu, terörle mücadelenin sürdüğünü ve bunların da aşılacağını söyledi. Çavuşoğlu, şöyle dedi:

“HDP’yi anladık. HDP, PKK’nın uydusu kukla bir parti. Onun güdümünden çıkamayacaklarını da gösterdiler. Onun barajı nasıl aştığını da çok iyi biliyoruz. Diyarbakır’da geçen seçimlerden önce bomba nasıl patlatıldıysa şimdi Ankara’daki bomba da aynı amaçla patlatıldı.”

Çavuşoğlu toplantının ardından esnaf gezisi yaptı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle