Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den personele iftar

SEMİH KÖKEN | 15 Temmuz 2015 | Antalya Haber A- A+

büyükşehir personel iftar (1)Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli, Antalya Kültür Merkezi (AKM)önünde iftarda buluştu. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda personeline, “Çok değerli mesai arkadaşlarım, kıymetli ailem” diye hitap eden Başkan Türel, “Antalya Büyükşehir Belediyesi gerçekten büyük bir ailedir. Onun için sizlere çok kıymetli ailem diye hitap ettim. Bir iftar vesilesi ile buluşmamız benim için ayrı bir sevinç kaynadığıdır. Bu büyük aile iftarı ile Ramazan ayının gerçek manası hasıl oluyor. Çünkü iftar yemeği, sadece oruç açmak, yemek yemekten ibaret değildir. İftar sofrası gönül sofrasıdır.  Sevginin, duaların paylaşıldığı bir sofradır. Burada, gönül birliğimizi pekiştiriyoruz. Bu manayı, bu ruhu, iftar sofrası dışında başka yemeklerde bulmak mümkün değildir. Bu yemek, hem bir şükür, hem de teşekkür yemeği anlamına da geliyor” dedi.

ANTALYA HİZMETLERİMİZİ TAKDİR ETTİ

Antalya’da son yıllardaki Ramazan ayı hizmetlerinde bir fark ortaya çıkarttıklarının altını çizen Başkan Menderes Türel, “Şükürler olsun önemli hizmetler verebilmeyi başardık. Antalya, hizmetlerimizi takdir etti ve bu takdirleri değişik vesilelerle gördük, görüyoruz. Hangi alana bakarsanız bakın. Engelli hizmetlerinden, sosyal yardımlara, ASMEK eğitimlerine, köylerimize altyapı götürmeye, asfalt projelerine, kavşak projelerine, kültür sanat hizmetlerine daha hızlı, daha verimli bir çalışma ile hizmet ediyoruz. Antalya seneler sonra çok farklı hizmetleri görüyor. Bu başarılar sizlerin çabası emeği olmadan ortaya çıkmaz. Hepinizin gayreti bu bakımdan büyük önem taşımaktadır. Sizlerin gayreti olmadığı takdirde, Menderes Türel’in yaptığı çalışmalar kifayetsiz kalır, adeta ağzımızla kuş tutsak bile yeterli değildir. Sizler benim mesai arkadaşlarım olarak değil, Menderes Türel için değil, Antalya için çalışıyorsunuz” diye konuştu.

ANTALYA HERŞEYİN ÜZERİNDEDİR

Antalya hayali için yorulmak bilmeden, usanmadan, gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Türel, ”Zaten Menderes Türel demek, Antalya demektir. Antalya olmadan Menderes Türel olmanın benim için hiçbir önemi yoktur. Antalya var ki sizler varsınız. Menderes Türel var. Eğer Antalya bu dönemde daha iyi hizmetler alabiliyor ise o zaman hep birlikte görevimizi yapmışız demektir. Bizim için Antalya her şeyin üzerindedir. Siyasetin üzerindedir, kişisel meselelerin de üzerindedir. Her zaman bu anlayışla ifade etmem gerekirse Antalya aşkı ile çalıştık” dedi.

ANTALYA TÜRKİYE’NİN BAYRAM ŞEHRİ

Antalya’nın nüfusunun yerli ve yabancı turistlerle birlikte 4,5 milyonlar civarında olduğunu söyleyen Başkan Türel, Antalya’nın Türkiye’nin bayram şehri olduğunu belirtti. Türel, “Ramazan Bayramı için Türkiye’nin dört bir tarafından vatandaşlarımız Antaya’ya gelecekler. Hizmetlerimiz bütün Türkiye’ye doğrudan ulaşıyor. Bu ayrı bir gurur meselesidir. Bunların dışında Türkiye’yi gururlandıracak projelerimiz söz konusu. Bu projeleri de yüzümüzün akıyla tamamlayacağız. Hepinize bu gayretler içinde bulunduğunuzdan dolayı, bizim taşıdığımız aşkı, şevki heyecanı Antalya için taşıdığınızdan dolayı, fedakarlığınızdan dolayı, ayrı ayrı her çalışma arkadaşıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizin Ramazan bayramını da kutluyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle