Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den Finike’ye asfalt

SEMİH KÖKEN | 02 Eylül 2014 | Antalya Haber A- A+

finike asfalt çalışması (1)

finike asfalt çalışma (3)
Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatıyla ilçelerde yapılan asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Finike’nin Hasyurt ve Turunçova mahallelerine 15 kilometre asfalt çalışması yapılacak. İlk etapta 7 kilometresi tamamlanan asfalt çalışmalarının kalan kısımlarında, çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Hasyut ve Turunçova mahallesi sakinleri yollarının asfaltla kavuşmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

ÇALIŞMALARA YERİNDE İNCELEME
Finike’de yapılan asfalt çalışmasını Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Finike Koordinatörü Necati Bahçeci, yerinde inceledi.
İsa Akdemir, ekiplerin Antalya’nın her noktasında çalışma yaptığını belirterek, “Finike’nin altyapı çalışmaları henüz tamamlanmadığı için tam manasıyla yol yapım çalışmalarına başlayamadık. Kanalizasyon çalışmalarının bittiği yerlerde asfalt yol çalışmalarına başladık. Biz bölgemizdeki bütün ilçelerimize ‘A’sı ‘B’si fark etmeksizin işbirliği içinde çalışarak hizmet ediyoruz. Hizmet süremiz içinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatlarıyla kırsal kesimler ve mahallelerimizde asfaltsız yol bırakmayacağız. Bu sene sathi kaplamalar yapıyoruz, gelecek yıl sıcak asfalta başlayacağız. Yol çalışmalarında büyük atak yaptık” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından dolayı teşekkür eden Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ise şöyle konuştu: “ Finike Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile güzel bir sinerji yakaladığımıza inanıyorum. Finike’ye yapılması gereken birçok hizmet var, bunu da hep beraber, bir araya gelerek başarabileceğimizi biliyorum. İlçemize yapılan yol çalışmaları ve diğer hizmetler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ederim.”

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
Finike İlçe Koordinatörü Necati Bahçeci ise, “Altyapı çalışmalarından dolayı asfalt çalışmasına gecikme oldu. Altyapının tamamlandığı noktalarda asfalt çalışmaları yapılıyor. Ekipler, Hasyurt ve Turunçova mahallelerimize çalışma yapıyor. Asfalt çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle