Hoşgeldiniz  

Büyükşehir Yaz Spor Okulu başladı

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2014 | Antalya Haber A- A+

 

yaz spor okulunun açılışı (3) yaz spor okulunun açılışı (1) (1) yaz spor okulunun açılışı (2)

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce organize edilen Yaz Spor Okulu’nun açılışı ve bilgilendirme amacıyla Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir tören düzenlendi. 23 Haziran-22 Ağustos tarihleri arasında,  6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik yüzme, futbol, basketbol, tekvando, karate, tenis, satranç ve bayan voleybol olmak üzere toplam 8 dalda kurs açıldı. Bütün dallarda konularında uzman ve deneyimli çalıştırıcıların görev aldığı Yaz Spor Okulu’na 2 bin 250 çocuk kayıt yaptırırken, kontenjanlar doldu.

ANTALYA’DAN OLİMPİYAT ŞAMPİYONU ÇIKAR

Yaz Spor Okulu’nun açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim, Yaz Spor Okulu’na katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu manzarayı gördükten sonra gelecekte Antalya’dan bir Olimpiyat Şampiyonu’nun çıkacağına dair inancının arttığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İlyas Çopur da, “Çocukların gelişmesine katkı sağlaması ve spor kültürünün oluşması için Yaz Spor Okulları çok önemlidir. Çocuklarımız en iyi eğitmenler eşliğinde eğitimlerini alacaklar. Spor merkezlerinin sayısını önümüzdeki günlerde arttıracağız. Özellikle kadınlar için merkezde 4, ilçelerde ise 11 olmak üzere toplam da 15 spor merkezi açacağız” dedi.

Açılış konuşmalarından sonra aileler ve Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptıran çocuklar bilgilendirildi. 8 branşta 2 bin 250 öğrenci ile 23 Haziran’da başlayan Yaz Spor Okulu, 22 Ağustos tarihinde son bulacak.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle