Hoşgeldiniz  

Büyükşehir İbradı Hizmet birimi açıldı

SEMİH KÖKEN | 03 Kasım 2014 | Antalya Haber A- A+

 

Baskan İbradı Baskan İbradı (1) Baskan İbradı (3) Baskan İbradı (4) Baskan İbradı (5) Baskan İbradı (6)Baskan İbradı (1)

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hafta sonu mesaisinde İbradı İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, genel sekreter ve yardımcılarıyla birlikte İbradı’ya çıkarma yaptı. İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Türel, ilk olarak İbradı’da Büyükşehir Belediyesi’nin bu hafta itibarıyla hizmet vermeye başlayacak olan hizmet birimini gezdi. Kurmaylarından bilgi alan Türel, Büyükşehir Belediyesi hizmet birimin açılışını yaparken, vatandaşın ayağına hizmeti getirdiklerini söyledi.

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, AK Parti İbradı İlçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle sohbet etti. Başkan Menderes Türel, daha sonda İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’yu makamında ziyaret etti. Başkan Türel, bir diğer ziyareti ise İbradı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi oldu. Türel, İbradı’nın sorunlarını yakından bildiğini Büyükşehir Belediyesi olarak İbradı’ya gereken yatırımı ve desteği sağlayacaklarını kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, daha sonra Ormana Mahallesi’nde vatandaşlar bir araya geldi.

HİZMETLER BAŞLIYOR

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Türel, “Seçimden önce verdiğimiz sözleri, yüksek sesle hatırlayan başkanlardanız. Kanalizasyon projesini hayata geçirecek adımları en kısa zamanda atacağız. İbradı hizmet birimimiz artık hizmet vermeye başlıyor. Teşkilatlanmamızı tamamladık, artık hizmetlerimiz vatandaşın ayağına geldi. Bundan sonra yatırımlara başlayacağız. İçme suyu problemi var. 3-4 kilometrelik bir hat döşenmesi gerekiyor. Gerekirse bir depo da koyabiliriz. Spor salonunun eksikleri, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanı içerisinde olmamasına rağmen yapacağız” dedi.

ALTINBEŞİK MAĞARASI’NI GEZDİ

Başkan Menderes Türel, bir teyzenin doktor ve hemşire isteği ile yakında ilgilendi. Türel, “Sağlık hizmetlerini Sağlık Bakanlığı yürütüyor. Ancak, siz Ormana da ikamet edecek, bir doktor ve hemşire bulun, Büyükşehir Belediyesi olarak biz istihdam edeceğiz” dedi. Başkan Türel, daha sonra Altınbeşik Mağarası’nı gezdi. İbradı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile birlikte kayıkla mağarayı gezen Menderes Türel, kürek çekti. Ürünlü köyünde Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı kaldırım çalışmalarını inceleyen Türel, vatandaşlarla sohbet ederek, çay içti.  Gün boyun İbradı’da incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e vatandaşlar İbradı’ya gösterdiği yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle