Hoşgeldiniz  

Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıtası Kurdu

SEMİH KÖKEN | 16 Ekim 2014 | Antalya Haber A- A+

 

 

Trafik zabıtası2 Trafik zabıtası Trafik zabıtası1Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, belediye zabıta yönetmeliğinin trafikle  ilgili görevleri, zabıta emir ve yasakları tembihnamesinin ulaşımla ilgili emir ve yasakları ile  2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddelerinde belirtilen görevleri yerine getirmek üzere Trafik Zabıta Amirliği kurdu.

KALDIRIMA PARK EDENLERİ KALDIRACAK

Trafik zabıtası bundan böyle, kaldırımlara park ederek yayaların geçişini zorlaştıran, motorlu ve motorsuz araçları, emniyet trafik ekipleriyle birlikte çalışarak kaldıracak. Zabıta, belediye birimlerinin kent içindeki çalışmalarında trafik düzenini ve güvenliğini sağlayacak, gereken tedbirleri alacak.

CADDELERİ KİRLETEN ARAÇLARA YASAL İŞLEM

Trafik zabıtası, il genelinde trafik ile ilgili yaşanan sorunları tespit ederek, belediye tarafından dikilen levha ve işaretlere verilen zararları belirleyecek. Hafriyat ve diğer malzeme taşıyan araçların cadde, sokak ve meydanları kirletmelerine mani olmak üzere yasal işlem yapmakla görevlendirilen trafik zabıta ekipleri, Antalya’nın daha yaşanabilir kent olması yönünde çalışmalarını sürdürecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle