Hoşgeldiniz  

Büyükşehir 48 arsayı satıyor

SEMİH KÖKEN | 13 Nisan 2015 | Antalya Haber, Siyaset A- A+

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Aksu İlçesi Kemerağzı Mahallesi’nde bulunan 48 arsayı açık arttırma usulü ile satacak.

66 bin 200 liradan başlayan muhammen bedellere sahip konut ve ticari alan tapulu arsalar 14-16 Nisan tarihlerinde, belediye encümeni tarafından açık artırma usulü ile satılacak.

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en değerli bölgelerinden biri olan Kemerağzı’nda bulunan 48 taşınmazını satıyor. Konut ve ticari alan tapulu arsaların büyüklüğü 330 ile 2 bin 193 metrekare arasında değişiyor. Antalya’nın en pahalı villalarının bulunduğu bölgede yer alan arsalar 66 bin 200 liradan başlayan muhammen bedeller ile satışa çıkarılacak.

Arsalar 14-16 Nisan tarihlerinde, Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi’nde Belediye Encümeni tarafından açık artırma usulü ile satılacak. Büyükşehir ekipleri arsaları, önceden görmek isteyen alıcılar için bayraklarla işaretledi. Her arsanın içersine bilgilerin yer aldığı tabelalar asıldı. Arsaların bulunduğu bölgelerde de yol yapım çalışmaları başladı. Çalışmalar 2 haftadır aralıksız devam ediyor.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait arsalar, bir önceki yönetim tarafından da satılmak istenmiş ancak belediyeden alacaklarını alamayan firmaların bu arsalara haciz kararı aldırması nedeniyle satılamamıştı. Son bir yıl içinde özellikle küçük esnafa ve hizmet alımı yapılan firmalara borçlarını bir bir ödeyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, belediye taşınmazları üzerindeki hacizleri de kaldırdı. Açık artırma usulü ile satılacak 48 arsanın üzerinde bulunan onlarca haciz kararı da şirketlere alacakları ödenmek suretiyle kaldırıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle