Hoşgeldiniz  

Böcek’in test sonuçları çıktı

Semih Köken | 07 Ağustos 2021 | Antalya Haber A- A+

Böcek’in test sonuçları çıktı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye gitti.

 

Böcek, yoğun koronavirüs tedavisi görmesine rağmen, söndürme çalışmaları boyunca yangın bölgelerini ziyarete gitti. Kendisini yorgun ve halsiz hissetmesi üzerine Başkan Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne giderek, tetkiklerini yaptırdı.

ATEŞİ VE ÖKSÜRÜĞÜ VAR

Gün Haber‘in edindiği bilgiye göre, Böcek’in yüksek ateşi ve öksürüğü akıllara yeniden koronavirüse yakalanma ihtimalini getirdi.

Yapılan Covid-19 testi negatif çıkan Böcek’in bir enfeksiyon kaptığından şüplenenen doktorlar tedaviye bu yönden başladılar.

Başkan Muhittin Böcek’in sağlık durumu hakkında bilgi veren oğlu Gökhan Böcek ise 10 gün süren orman yangını sürecinden sonra babasının kendisini halsiz hissetmesi üzerine koronavirüs tedavisi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ndeki doktorlarıyla görüştüğünü anlattı.

Böcek, “Doktorlar, ‘Gelin en azından sonuçlarınıza bakalım’ dedikleri için biz de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ndeyiz. Genel durumu iyi. ‘Basın mensupları aşağıda sen onlara iyi olduğumu söyle’ dedi. Sonuçları çıktıktan sonra gerekli açıklamayı yapacaktır. Daha dün basın açıklaması yaptığında doktorlarının kendisini uyardığını söylemişti. Normal kan tetkikleri yapılıyor, sıkıntılı bir durum yok. Yoğun bir yangın süreci geçti, şu an durumu iyi” dedi.

EVİNE GÖNDERİLDİ

Akşam saatlerinde hastaneden çıkan Muhittin Böcek, Konyaaltı’ndaki evinde dinlenmeye çekildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek’in, 17 Ağustos’ta koronavirüs nedeniyle tedavisine başlanmış, sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül’de alındığı yoğun bakımda 64 gün kaldıktan sonra, 9 Kasım’da normal servise çıkartılmıştı. Başkan Böcek, 108 günün sonunda Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nden taburcu olmuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle