Hoşgeldiniz  

Bizim siyaset anlayışımız, diğerlerinden farklı

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2014 | Antalya Haber A- A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Kemer’de ziyaretlerde bulundu.

Geçen günlerde vefat eden Beldibi’nin ilk belediye başkanı Abdullah Çelik’in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Türel, daha sonra Çıralı köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Türel’e, AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Yusuf Üras, AK Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin ve partililer eşlik etti.

Türel, daha sonra Tekirova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, daha önce belediye başkanlığı yaparak memleketine hizmet yaptığını, tekrar yola çıkarak hizmet üretmek istediklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Menderes Türel ve Yusuf Üras gibi insanların her zaman millete hizmet ettiklerini dile getiren Türel, “Bizim siyaset anlayışımız, diğerlerinin siyaset anlayışı gibi değildir. Biz milletin sorunlarını çözmek için siyaset yaparız” dedi.

Kendilerinin millete efendilik değil, hizm etmek için siyaset yaptıklarını ifade eden Türel, şöyle konuştu:

“Bu yüzden tevazu bizim vazgeçilmezimizdir. Gece gündüz çalışmak bizim görevimizdir. Diklenmeden dik durursanız, her zaman kazanan siz olursunuz. Meseleye bu şekilde bakmak lazım. Makamlar gelip geçecek. Önemli olan baki olan kubbede hoş bir seda olabilmektir. Kalbinizde hizmet aşkı olursa Allah’ın izni ile kazanan sizler, millet olur.”

Türel, siyasetin yollarında zaman zaman tezgahlar kurulabileceğini vurgulayarak, zamanında “köpek, bebek davası” diye rahmetli Adnan Menderes’e kumpas kurduklarını, daha birçok başbakana bunun yapıldığını kaydetti.

Yusuf Üras ise hiçbir zaman vatandaşlarla bağını koparmayacağını dile getirerek, durmadan hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi.

Türel, daha sonra Arslanbucak Düğün Salonu’nda proje tanıtım toplantısına katıldı.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle